Podeli
Pronadjeno telo glumice Naje Rivere
Naja Rivera Foto:Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Brojne holivudske zvezde izgbule su život na veoma tragičan, ali i bizaran način. Poslednja u nizu nastradalih je glumica Naja Rivera, čije telo je pronađeno juče u jezeru Piru. Ona je nestala prošle srede kada se sa četvorogodišnjim sinom vozila čamcem, kada se verovatno i utopila u jezeru. Međutim, još uvek nije poznato da li je skokom iz čamca sama oduzela sebi život ili je slučajno upala.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Peg Entvistl nastradala je davne 1932. godine, kada je skočila sa znaka “Holivud”. Naime, ona se popela na 15 metara visoke električarske mredevine, iza slova H, izgubivši na tom putu cipelu, da bi se potom bacila sa na zemlju.

Peg je iza sebe ostavila oproštajno pismo gde je napisala: Žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo napravila ranije, poštedela bih sebe i druge mnogo bola”.

Glumca Ramona Navara ubila su dvojica huligana u njegovom domu u Čikagu. On je svoju karijeru započeo kroz neme filmove, i često je glumio romantične zavodnike i glavne muške zvezde. Inače, bio je homoseksualac i katolik, što mu je stvaralo poprilično problema.

Ramon Novaro Foto:Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Ramon se poslednjih godina života odao alkoholu, a njegove ubice su zapravi bili dvojica muškaraca koje je platio za se*sualne odnose.

Pevač i glumac Džejms Hof nestao je 1975. godine, i njegov nestanak povezan je sa tim što je bio “pripadnik organizovanog kriminala”. Takođe, on je bio nestao i 1960. godine, i nakon toga je još više bio povezan sa mafijom. Tada je pobegao iz grada i izbegao hapšenje. Međutim, nedugo zatim je proglašen mrtvim, iako njegovo telo nikada nije pronađeno.

Meri Provost važila je za veliku zvezdu nemog filma, a njen život je okončan na veoma bizaran način. Naime, nju je pijanu pojeo pas. Glumičino telo pronađeno je u njenom stanu, napola pojedeno, a obdukicija je pokazala da je završila u alkoholnoj komi. Sumnja se da ju je pas pojeo jer je danima bio izgladnjivan.

Tragična priča Lupe Velez ostavila je svet u šoku i njena smrt se smatra jednom od najbizarnijih. Naime, ona je pronađena mtva u svom kupatilu sa glavom u WC šolji. Ona je iza sebe ostavila oproštajnu poruku, gde je navela da je okončala život jer ju je otac njenog deteta napustio.

Kako se navodilo, veruje se i da je pre davljenja uzela veliku dozu sedativa.

Pre 35 godina, Natali Vud je otišla na krstarenje jahtom sa svojim suprugom Robertom Vagnerom, a pridružili su im se Krisofer Voken i Denis Dejvrn. Voken je glumic, u to vreme, bio partner u filmu “Brainstorm”. Na tom izletu, Natali se navodno napila i pala sa broda. Slučaj je zvanično proglašen nesrećom. Tokom godina, razni ljudi su se javljali tvrdeći da su muškarci na brodu imali “dogovorenu priču” i da je ona verovatno gurnuta u vodu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar