Ljuba Aličić prvi put u karijeri angažovao zvaničnog menadžera

Showbiz 25. okt. 202117:59 > 18:11
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač narodne muzike, Ljuba Alićić, koji je davne 1971. godine snimio prvi album "Pruži mi ruku, prijatelju moj", nedavno je sklopio saradnju sa bivšim verenikom Andreane Čekić, Markom Miloševićem.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da Ljuba Aličić nije imao zvaničnog menadžera koji će se baviti njegovim koncertima i nastupima, već je to uglavnom radio na preporuku i preko više saradnika. Međutim, pevač je rešio da svoj rad poveća na viši nivo pa je nedavno angažovao Miloševića da mu vodi menadžerski deo posla i prepusti se u njegove ruke.

„Ljuba i Marko se dugo poznaju i uvek su se poštovali. Obojica su dugo u muzici, poznaju brojne ljude i tako su došli na ideju da zajedno sarađuju. Posle decenijske uspešne karijere Ljuba ne posustaje i želi da radi dokle god ga glas služi. On se posle toliko godina rada trudi da mu svirke budu kvalitetne i maksimalno im se predaje. Za razliku od njegovih brojnih kolega koje samo „otaljaju“ svirku kako bi je što pre završili, Aličić i u svojoj 66. godini radi kao pre 30 godina“, rekao je naš izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Milosevic (@markomilosevic87)

Milošević inače pored Aličića menadžeriše Srećku Krečaru i Peđi Vujiću, čijim karijerama je dosta pomogao. Medijima je postao poznat po vezi sa pevačicom Andreanom Čekić, sa kojom se pojavljivao na javnim događajima. Početkom godine pojavila se informacija da su raskinuli, koju su oboje potvrdili.

BONUS VIDEO: Velika ispovest Mileta Kitića za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar