Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovo je malo ko znao.

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, od kojih jedan sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, mnogi ne znaju da je pre veze sa Natašom Ljuba voleo voditeljku Kristinu Radenković, a pričalo se čak i da ju je ostavio zbog pevačice.

Ljuba Jovanović Foto:Stefan Tomasevic/ATAImages

Naime, Kristina i Ljuba raskidali su nekoliko puta, a prvi put 2011. godine, ubrzo nakon Natašinog razvoda od Danila Ikodinovića. Ljuba i Nataša su tada potražili utehu jedno u drugom, ali kako ona nije bila spremna za novu vezu, ipak su raskinuli.

Nakon kraha ljubavi sa pevačicom, nekadašnji rukometaš se vratio Kristini i u vezi su bili narednih nekoliko godina. Međutim, ni ovog puta veza nije opstala.

Kako je magazin „Story“ tada pisao, čim je upoznao Natašu, Ljuba je rešio da stavi tačku na romansu sa Kristinom. Tada se navodno odigrao i „istorijski“ susret dve lepe Novosađanke, i to na Beogradskom sajmu, gde je Kristina prišla Nataši i predstavila joj se sledećim rečima: „Ja sam Ljubina bivša devojka“, a zbunjena pevačica joj je odgovorila da ne zna o čemu priča. Susret je, kako se pisalo, bio veoma napet.

Kristina Radenković Foto: RTS Printscreen

„Tačno je da smo Ljuba i ja bili zajedno. Ali više nismo. Želim mu svu sreću sa Natašom“, izjavila je tada Kristina za „Story“.

Nakon što ga je Bekvalčeva ostavila, Jovanoviću je bivša devojka pružila drugu šansu, pa je usledio još jedan raskid, pa i treća šansa Radenkovićeve. I nju je, međutim, bivši rukometaš prokockao – zbog Bekvalčeve. Kako je „Kurir“ pisao 2014. godine, čim je saznao da je „Panonska Barbika“ raskinula s manekenom Vladimirom Vuksanovićem, Ljuba ju je pozvao, i priča se opet zavrtela… Nata i Ljuba venčali su se 2015. godine, i to tajno, u njenom stanu, ali je vest brzo odjeknula.

Taj brak je potrajao svega dve godine, a pevačica je nekadašnjeg sportistu navodno ostavila zbog Luke Lazukića, za koga se brzo i udala, a brzo i razvela. Kasnije se i Ljuba ponovo oženio i dobio dete.

Kristina je sreću pronašla kraj advokata Nikole Radojevića sa kojim je dobila dvoje dece.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac o svom najvećem pijanstvu

Komentari

Svi komentari (0)