Skot Disik Scott Disick
Skot Disik Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako su raskinuli pre više od pet godina, rijaliti zvezda Skot Disik, čini se, još uvek pati za svojom bivšom Kortni Kardašijan.

Pročitajte još:

Naime, kako je otkrio izvor blizak bivšem paru za E! News, izgleda da je Skotu teško pala vest o veridbi njegove bivše partnerke i majke njihovo troje dece s bubnjarem benda „Blink 182“, Travisom Barkerom.

Izvor blizak njima je otkrio da je Disik „znao da će se to dogoditi jer ga je porodica Kardašijan ranije upozorila na to“. Slabo je to ublažilo njegovu bol, a Skot je i dalje „jako tužan i bezvoljan zbog te vesti“, tvrdi američki tabloid. Premda su prekinuli još 2015., trenutno navodno proživljava teško razdoblje.

„Skot je poludeo. Jako mu je loše i samo je pitanje trenutka kad će mu postati još gore“, otkrio je izvor.

Skot i Kortni su svoju vezu započeli 2006. godine, a zajedno su bili više od 10 godina te su dobili troje dece, sinove Masona i Reigna i ćerku Penelope. Nikada se nisu venčali. Njihova veza okončana je 2015. godine, kada je Kortni ostavila Skota na Dan nezavisnosti.

Uzrujalo ju je navodno njegovo ponašanje, a blizak izvor otkrio je tad da je „Kourtney uvek čuvala leđa Skotu i bila na njegovoj strani, no s troje dece više nije mogla da trpi njegovo ponašanje“.

BONSU VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.