Bivši Anđelinin prijatelj tvrdi da je ukrala dete od pravih roditelja

Showbiz 23. jul. 202123:31
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Bivši prijatelj Anđeline Džoli otkriva da nije 100 odsto siguran da je njeno najstarije dete bilo siroče kaga da je glumica usvojila.

Naime, Sarat Mounh je vodio neprofitnu organizaciju u Kambodži u to vreme i čak je pomogao Oskarovki da usvoji sina Madoksa.

Legitimitet usvajanja 19-godišnjaka doveden je u pitanje nakon što je glumica obećala da će otkriti ko je Laurin Galindo, žena koja stoji iza nekoliko navodno neetičkih usvajanja u Kambodži, međutim do danas to nije uradila.

Takođe, Laurin je osoba koja je predvodila Medoksovo usvojanje.

Mounh je govorio o svojoj bivšoj prijateljici dodajući da neki nagađaju da su Medoksovi biološki roditelji možda bili živi za vreme njegovog usvajanja i da su ga mogli prodati i za sto dolara.

„Nisam 100% siguran da je Medoks bio siroče iako je bio u sirotištu u to vreme. Bar jedno od roditelja je možda bilo živo za vreme njegovog usvajanja. Ali, nikada nisam postavljao pitanja, niko nije“, rekao je Sarat, piše Dejli mejl.

On tvrdi da se on lično predstavio kao Medoksov pravi otac kako bi se ubrzao procez usvajanja.

To se često događalo u Kambodži. Bilo je mnogo beba koje su roditelji ostavili u sirotištima ili su ih prodali jer nisu mogli da priušte da ih odgajaju – kaže on.

Takođe, Kek Galibru, šef agencije za ljudska prava pod nazivom“Licadho“, takođe je verovao da Madoks nije bio siroče za vreme usvajanja. „

„Siguran sam da ovo dete nije bilo pravo siroče i da nije napušteno“, rekao je u prošlosti.

Anđelina se još uvek nije oglasila javno po ovom pitanju.

Bonus video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar