Bivša Mensonova devojka tvrdi da ju je muzičar silovao tokom snimanja spota

Showbiz 24. jan 202219:56
Podeli:
Marilyn Manson i Evan Rachel Wood
Marilyn Manson i Evan Rachel Wood Foto: EPA/MARIO RUIZ/EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Ivan Račel Vud tvrdi da ju je muzičar Merlin Manson silovao na snimanju spota za njegovu pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" koja je izašla 2007. godine, piše The Guardian.

Pročitajte još:

Vud je u dokumentarnom filmu „Phoenix Rising“ koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sundance rekla da je Manson penetrirao tokom scene seksa koja je trebala biti simulirana.

Glumica je ispričala da su ona i muzičar prethodno raspravili tu scenu, ali da je on „stvarno penetrirao“ kada su se uključile kamere.

"Nisam pristala na to" rekla je ona u dokumentarnom filmu koji se bavi njenim životom i karijerom.

Glumica je rekla da su joj na snimanju spota davali da pije apsint te da je jedva bila pri svesti kada je muzičar navodno napravio to za šta ga optužuje.

Vud je rekla da snimanje spota za pesmu "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" bilo najneprofesionalnije radno okruženje koje je do tada iskusila.

"Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurnom. Niko nije pazio na mene", rekla je Vud.

Glumica je rekla da se nije znala da se izbori za sebe ili nekome da kaže "ne" jer je "bila istrenirana" da se ne suprotstavlja već da samo odradi posao. Vud je rekla da je filmskoj ekipi koja je radila na spotu bilo "jako neugodno" te da "niko nije znao šta bi trebalo da radi".

Glumica je rekla da se zbog navodnog incidenta osećala "odvratno" i kao da je uradila nešto čega treba da se "stidi".

Evan Rachel Wood
Evan Rachel Wood Foto: EPA-EFE/GEORGE FREY

Pročitajte još:

"Bila sam prisiljena na komercijalni seksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Tada je protiv mene počinjen prvi zločin i bila sam suštinski silovana pred kamerama", rekla je Vud.

Glumica je rekla da joj je Manson dao "prilično jasna" uputstva za opisivanje spota novinarima.

"Trebala sam ljudima da kažem je da je sve bilo romantično i da smo se lepo proveli, a ništa od toga nije bila istina", tvrdi Vud.

"Bojala sam se da uradim bilo što, što bi moglo da naljuti Briana (Hugha Warnera). Spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo kako je naša veza napredovala", dodala je glumica.

Menson je, međutim, u razgovorima s medijima sugerisao da priče o "realizmu" spota nisu neistinite, odnosno da u njima ima istine.

Vud i Menson bili su u vezi od 2007. do 2010. godine, a glumica tvrdi da ju je muzičar za to pripremao dok je bila tinejdžerka te ju je godinama "zlostavljao na grozne način".

BONUS VIDEO: Šorti - Merlin Menson

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar