Foto:EPA-EFE/NEIL HALL

One su dokaz da im je ljubav na prvom mestu.

Manekenka Miranda Ker i glumac Orlando Blum rastali su se 2013. godine i svako je krenuo svojim putem.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su u braku proveli tri godine i imaju sina Filina. Poznati par se tada dogovorio da, šta god bilo među njima, uvek će im na prvom mesti biti njihov sin.

Orlando je u međuvremenu sreću pronašao kraj pevačice Keti Peri sa kojom je dobio ćerku, dok je Miranda u braku sa suosnivačem „Snepčeta“ Evanom Špigelom, s kojim je dobila još dva sina.

Ipak, kod njih ne važi pravilo da se bivša i sadašnja ljubav moraju mrzeti. Naprotiv, Kejti i Miranda su nedavno viđene na jednom događaju, a tom prilikom su zagrljene pozirale medijima.

Keti Peri i Miranda Ker Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

U pitanju je Arts Gala svečanost u Los Anđelesu, a za tu priliku je Miranda izabrala elegantnu belu haljinu, dok je pevačica bukvalno zasijala u metalik kompletu.

Miranda je ranije otkrila da se sa Kejti odlično slaže, a pevačica je dodala i da je veoma vezana za sina svog partnera.

Miranda Ker i Keti Peri Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

„Jako sam srećna zbog toga što delim roditeljske obaveze sa Orlandom i Keti“, rekla je Miranda za australijsko izdanje magazina „Vog“.

„Od prvog dana kada smo odlučili da se rastanemo, ja sam mu rekla da, šta god da radimo, želje našeg sina treba da stavimo na prvo mesto, a ne naše. Tako pravimo odluke. Porodica je za mene broj jedan prioritet, onda posao, zatim moja kompanija, i tek onda dolaze moji prijatelji, nažalost. Tešim se jer mislim da neće tako biti zauvek“, zaključila je manekenka.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Komentari

Svi komentari (0)