Foto: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia

Često nam se čini da zbog velike količine novca koju poseduju bogatima ne fali baš ništa, ali raspadi braka su nešto zbog čega i oni osete muke malog, običnog čoveka - i potpuno se slome.

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Bil Gejts otvoreno je govorio o razvodu od supruge Melinde, ne krijući da mu sve to nije nimalo lako palo.

PROČITAJTE JOŠ

„Svaki brak, kako deca odu od kuće, prolaziće kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju koja se zove razvod. Ali, sa moje tačke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga menjao. Ne bih se odlučio da se oženim nekom drugom“, rekao je on u intervjuu za „The Sunday Times“.

Bil Gejts: Prazna mi kuća

Kako je priznao, najteže mu je pao odlazak dece od kuće, s obzirom na to da su svi na koledžima, te je sada njihova vila u Sijetlu sa 18 kupatila prazna.

„Imam ovu prelepu kuću koja je pogodna za velike skupove. Ali, većinu vremena izgleda preveliko. Ja sam samo mala osoba. Nedostaje mi nered i buka. Ne radim previše kućnih poslova, ali u normalnim danima uvek sam prao sudove jer sam bio dobar u tome, a neko od dece bi mi pomagalo“, dodao je Gejts.

Otkrio je i kakav odnos ima sa Melindom nakon razvoda.

„Imamo super važan, složen, blizak odnos u kojem smo odlučili da radimo zajedno. I veoma sam srećan što smo počeli da radimo zajedno. Zajedno smo izgradili Fondaciju. I imamo troje neverovatne dece“, priznaje milijarder dalje.

„Ja tugujem kao i ona. Da, znate, odrasli smo zajedno. Kada sam se oženio, Majkrosoft je bio velika stvar. Ali, ja sam bio mlad 38-godišnjak, a ona zrela 28-godišnjakinja…To je više od polovine mog odraslog života. Mnogo smo uradili zajedno“, govori Bil.

Kazao je i da su se njih dvoje lako dogovorili oko podele novca i imovine.

„Ona je dobila psa. Ubila me time. Šalim se. Svet bi trebalo da zna koliko sam bio maltretiran. Ne, šalim se. Nismo bili zli jedno prema drugom“, zaključio je Bil Gejts za pomenuti medij.

Bil i Melinda Gejts razveli su se prošle godine nakon 27 godina braka.

Adel i dalje voli Koneckog, iako nije „zaljubljena“ u njega Britanska superzvezda Adel takođe je nedavno okončala svoju ljubavnu romansu sa Sajmonom Koneckim.

„Čitavog života sam bila opsednuta tradicionalnom porodicom zato što nisam potekla iz takve“, rekla je pevačica, čiji je otac otišao od kuće kad je ona imala samo dve godine.

„Od malih nogu sam obećala sebi da ću, kad budem imala decu, ostati u braku. I trudila sam se, veoma, veoma dugo.“

Bil Gejts Bill Gates
Bil Gejts Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Kada je imala 33 godine, Adel je prvi put shvatila da joj brak propada kad je uradila test ličnosti u jednom magazinu.

„Jedno od pitanja je glasilo: ’Šta niko ne zna o vama’, a meni je izletelo pred prijateljicama: ’Nisam
srećna. Ne živim život, samo životarim’“.

„Svi su ostali bez daha“, priseća se ona.

„Od tog trenutka sam počela da se pitam: ‘Šta ja to radim? Za koga to radim?'“.

Iako je Adel sa Koneckim bila osam godina, prethodno je izjavila da su se i brak i razlaz desili 2018. godine.

„Brak inače shvatam veoma ozbiljno… ali sada izgleda kao da to baš i nije tako“, rekla je ona sa žaljenjem.

„Kao da sam ga ukaljala time što sam se udala i razvela tako brzo. Sramota me je koliko je kratko trajao.“

Adel je istakla da i dalje voli Koneckog, iako nije „zaljubljena“ u njega.

Njih dvoje i dalje žive preko puta jedno drugog u Los Anđelesu i nastavljaju da na smenu zajednički odgajaju sina Anđela.

Ona kaže da Koneckog smatra zaslužnim „što joj je spasao život“ pošto se proslavila.

„U tom trenutku sam bila toliko mlada da sam mogla da budem zavedena svim tim. Lako sam mogla da pođem nekim stranputicama i uništim samu sebe prepustivši se svemu. A onda se pojavio on i bio najstabilnija osoba koju sam imala u životu do tog trenutka. Čak i sad bih mu poverila svoj život.“

Kejti Holms pet godina ne sme u javnost sa drugim

Mučan razvod imala je i Kejti Holms, koja je svoje buduće romanse morala da krije od bivšeg supruga Toma Kruza.

Jedan izvor je za Radar onlajn rekao kako je Kejti potpisala ugovor u kojem se Tom ogradio od brojnih situacija u kojima bi ona nakon razvoda mogla da ga „obruka“.

Pored ostalog, ne sme da priča o sajentologiji, kao ni da se javno viđa s drugim muškarcima pet godina nakon razvoda.

„Ona sme da se viđa s drugim muškarcima, ali ne sme to da radi javno. Takođe, ne sme da upoznaje nijednog novog muškarca sa ćerkom Suri, koju je dobila u braku s Tomom“, kaže izvor i dodaje kako je Kejti toliko želela razvod da je pristala na sve uslove.

„Kejti je toliko želela da izađe iz tog braka da je morala da pristane na sve“, zaključio je izvor.

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)