Biljana Tipsarević: U braku s Jankom dosta sam naučila o sebi

Showbiz 16. jun. 202022:56
Podeli:
Foto: Profimedia

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i njen suprug teniser Janko Tipsarević pre mesec dana postali su roditelji po drugi put, i dobili su sina kome su dali ime Noa.

Biljana je sada ispričala da se njen muž Janko tokom svih ovih godina u braku dosta promenio i sazreo i kao suprug i kao otac, a kako kaže, i ona je tokom desetogodišnje zajednice sa njim dosta toga naučila.

„Za ovih deset godina, koliko sam sa Jankom u braku, mnogo toga sam naučila o sebi, ali o muško-ženskim odnosima nisam saznala apsolutno ništa novo. U dvadesetim godinama sam bila veća enigma sebi samoj, nego što su mi to bili suprotan pol i muško-ženski odnosi. Muškarci su jednostavni, kod njih je sve vrlo jasno, dok su ženska bića kompleksnija“, rekla je ona za Mondo.

Tipsarevićka je do samog porođaja bila aktivna i radila na novim kolekcijama, a sada nakon porođaja već se polako vraća svom poslu. Ona je istakla da trenutno inspiraciju za nove modele pronalazi u putovanjima.

„Volim sve u vezi sa putovanjima i imala sam tu sreću da obiđem zaista prelepa mesta, da mnogo toga novog naučim, vidim i iskusim. U ovom periodu života mi ne nedostaju putovanja, pre svega zbog pandemije virusa, a i zbog toga što mi prija vreme provedeno kod kuće sa porodicom, na poslu sa svojim timom i u mom gradu“, kaže dizajnerka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari

Vaš komentar