Biljana Sečivanović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je saslušana u sudu kao svedok suprugu Aleksandru Nediću povodom raspodele imovine koju je on stekao sa bivšom ženom Danijelom.

Biljana Sečivanović je više puta govorila o ovom slučaju, a njen suprug je dodao i da pevačicu nije poznavao kada je kupovao sporni plac.

PROČITAJTE JOŠ:

Ove iskaze, kao i da je izgradnja kuće započeta pre nego što su se upoznali, potvrdila je i Biljana.

Međutim, ona je na sudu otkrila da to što je govorila nije istina, kao i da „nij dužna da medijima govori istinu“.

„Ja sam išla da vidim plac pre kupovine. Na tom placu nije bila nikakva kuća, tu su bili šiblje, korov, plac je bio zapušten. Moja izjava koju sam dala za magazin Stori nije tačna, ja je nisam dala, a uostalom ja medijima nisam dužna da govorim istinu, već mogu da pričam šta meni odgovara. Nikada ništa nisam demantovala, još mi je direktor ‘Granda’ rekao da se ne kačim sa medijima jer je to za moj posao pogubno. Ja imam pravo da svoj život krijem od medija. Mi nekad u svom poslu lažemo medije. Uostalom, ja uvek veličam svog muškarca“, rekla je, između ostalog, Biljana na saslušanju.

Kako je pevačica dodala, ne planira više da demantuje svoje izjave.

„Kao i svaki drugi građanin ja sam svesna da pred sudom mora da se govori istina, jer je lažno svedočenje pored ostalog krivično delo. Te je moj iskaz pred sudom apsolutno istinit. Da pojaasnim, to što sam rekla ranije u medijima izvučeno je iz konteksta i protumačeno kako kome odgovara, što mene u suštini ne zanima da demantujem. Nemam nameru da dalje pojašnjavam šta sam rekla i gde sam rekla, svaki novinar ima svoju interpreteaciju razgovora koji vodimo, a bilo kakvi demanti mi nisu potrebni“, rekla je ona, prenosi „Kurir“.

BONUS VIDEO: Angelina otkrila zašto nema dečka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar