Biljana Sečivanović Foto: Instagram

Pevačica je završila na sudu sa Danijelom Nedić, bivšom suprugom njenog muža Aleksandra Nedića, a sve zbog imovine.

PROČITAJTE JOŠ:

Pred Višim sudom u Beogradu u ponedeljak se nastavlja postupak radi raspodele imovine stečene za vreme trajanja bračne zajednice između, sada bivših supružnika, Danijele i Aleksandra, dok će se pevačica navodno pojaviti kao svedok.

Sporan je plac na kome se nalazi kuća u kojoj sada žive estradna zvezda i njen muž, a koji je kupljen 2016. godine.

„Tužila sam bivšeg supruga za podelu bračne imovine. Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak“, rekla je Danijela.

Objasnila je kako je došlo do razvoda.

„Mi smo bračnu zajednicu prekinuli 2018. godine, tačno 9. januara. Tada je on napustio dom zbog Biljane. Sumnjala sam određeno vreme da su zajedno, ali više nema smisla pričati o tome. To je njegov izbor, ja mu želim svu sreću ovog sveta. Imamo dvoje dece i najviše me boli što se pominje samo ćerka, ne pominje se sin, a mi ih imamo dvoje“, rekla je ona.

Ona je tvrdi da sa bivšim mužem nema komunikaciju i da neće odustati dok pravdu ne istera do kraja.

BONUS VIDEO: Boban Rajović o Grandu, karijeri i svojoj supruzi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)