Bili Ajliš nakon Met Gale: Dugo se nisam osećala sigurno u svojoj koži

Showbiz 15. sep. 202110:35
Podeli:
Foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najpopularnija tinejdžerka na svetu oduševila je prisutne na Met Gali, kada se ispred Muzeja moderne umetnosti u Njujorku pojavila u dugoj, raskošnoj kajsijastoj haljini sa frizurom legendarne Merilin Monro.

U razgovoru sa prisutnim medijima na ceremoniji, Bili je izjavila da je oduvek želela da obuče ovakvu haljinu na crvenom tepihu, ali da se nikada nije osećala dovoljno lepo.

PROČITAJTE JOŠ

„Dugo vremena sam želela da obučem ovako nešto, ali se nikada nisam osećala sigurno u svojoj koži. Puno sam sazrela tokom proteklih par godina i mislim da je konačno bilo vreme“, rekla je Bili.

Naziv ovogodišnje ceremonije je bio „In America: A Lexicon of Fashion“, a Met Gala je bila znatno manja i intimnija u odnosu na prethodne godine. Dres kod je bio „Američka nezavisnost“.

Bili Ajliš, koja je već ranije rekreirala legendarni izgled Merilin Monro, kada se fotografisala za naslovnicu američkog Voga, čija glavna urednica i tradicionalno organizuje Met Galu, takođe je bila i domaćin i prezenter večeri.

Stari holivudski glamur takođe odgovara eri kojoj je pristupila svojim novim albumom „Happier than ever“, a koji govori o teretu odrastanja pod svetlima reflektora.

Bili se putem Instagrama zahvalila dizajnerima na haljini, te istakla da je haljina napravljena od prirodnih materijala, pa tako njeno kreiranje nije uticalo na zagađenje životne sredine.

BONUS VIDEO: Dodela MTV VMA nagrada

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar