Bila u zatvoru i u ludnici: Buran život bivše ljubavnice Miroslava Ilića VIDEO

Showbiz 28. maj. 202210:45 > 11:27
Podeli:

Životna priča Mirjane Antonović veoma je uzbudljiva.

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica pevača Miroslava Ilića, poslednjih godina je u centru medijske pažnje upravo zbog suđenja sa pevačem.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona se trudila da na sudu dokaže da je biološki otac njenog sina Devina, zapravo Miroslav Ilić, što joj je, prema njenim tvrdnjama, i uspelo.

Mirjana je gostovala i u nekoliko TV emisija u kojima je govorila o svom životu koji nije bio nimalo lak, a jednom prilikom je otkrila i da je sa porodicom kao dete sticajem okolnosti boravila u logoru sa prostitutkama, ali i da je završila i u zatvoru.

"Nas su stavili u jednu sekciju gde su samo kur*ve bile. I ja ujutru kad moji odu, a baba je bila u bolnici, ja crkavam od straha, sve mislim neko će ući. I jednom ja izletim, trčim niz hodnik bosa i uletim kod jedne, Suzana se zvala, i ona me primi u krevet i ja odmah zaspim. To je bio ritual da sam ja stalno trčala kod njih", rekla je Mirjana pre nekoliko godina u emisiji "Press Pretres" Siniše Medića na "Grand" televiziji.

Nakon toga je otišla u Ameriku gde se udala za krznara Danijela Antonovića i radila kao model, tačnije, kao zaštitno lice jedne firme. Ipak, njenom suprugu se nije dopalo to da ona bude javna ličnost, zbog čega je imala probleme.

Završila je u zatvoru, ali i u ludnici, i to sve, prema njenim tvrdnjama, zbog nameštaljki bivšeg supruga.

Mirjana je ispričala kako je došlo do toga da ode u zatvor i ludnicu, a šta je sve rekla, možete pogledati u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Dragan Kojić Keba o svom izgledu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.