Milan Lane Gutović, Nikola Simić i Dragomir Bojanić Gidra
Milan Lane Gutović, Nikola Simić i Dragomir Bojanić Gidra Foto: Dragan Mujan/Nova.rs/Zoran Lončarević/Printscreen

Legendarni glumci su se više puta ženili i razvodili, a Simić je rekorder.

Jedan od naših najomiljenijih glumaca, legendarni Dragomir Bojanić Gidra, jednu ženu voleo je trideset godina. U pitanju je njegova supruga Ljiljana Kontić, koja je takođe glumica. Upoznali su se na studijama glume, Ljiljana je bila dve godine starija od Gidre.

Svoju romansu Ljalja, kako je Gidra često od milošte zvao svoju dragu, i glumac održavali su i posle studija dok je ona bila u pozorištu u Užicu, pa zatim u Vršcu. Venčali su se 1966. po njenom povratku u Beograd, a četiri godine kasnije dobili su i ćerku Jelenu.

Iako su se mnogo voleli i bili zajedno tri decenije, Ljalja i Gidra su imali i mnogo problema, pa su se tako čak dva puta razvodili i tri puta venčavali.

PROČITAJTE JOŠ

Nikola Simić, legenda jugoslovenskog glumišta, preminuo je 2014. godine, a ostaće upamćen po maestralnim ulogama koje je odigrao. Važio je za glumca koji ljubomorno čuva svoj privatni život. Voleo je scenu, glumu i svoj poziv, ali o porodici je nerado govorio.

Iako se u medijima često pisalo o Simićevoj ćerki Ani i unukama Isidori i Sari, njegov bratanac Nenad Simić, rekao je za „Kurir“ svojevremeno da njegov stric nije mogao da ima dece, stoga takvi navodi nisu istiniti.

„Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikola je u mladosti puklo slepo crevno, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva“, rekao je Nenad.

On je takođe za jedan dnevni list ispričao je da se glumac četiri puta ženio i razvodio, da je obožavao žene i bio veoma galantan prema njima. Poslednjih godina Nikolinog života pričalo se da je u vezi sa 48 godina mlađom glumicom.

Nikola Simic
Foto: Zoran Lončarević

Život Laneta Gutovića obeležile su dve žene. Ipak, o njegovoj prvoj supruzi ne zna se ništa.

Glumac nikada nije govorio o prvom venčanju, niti je želeo da otkrije ime tadašnje supruge. Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina.

Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak sa Biljanom Knežević.

Brak je trajao je deset godina, a sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Sa svojim partnerkama se nikada nije fotografisao, niti pojavljivao na javnim događajima.

Lane Gutović, Milan Gutović, Milan Lane Gutović
Lane Gutović Foto: Zoran Lončarević

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za staraljestvo nad decom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)