instagram/bikovic

Glumac i njegova devojka otišli su na luksuzno putovanje.

Miloš Biković navodno je iskeširao 13.000 evra za letovanje na Maldivima.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni glumac je prošle nedelje sa svojom devojkom Ivanom Malić otputovao na ovo ostrvo u Indijskom okeanu, gde su odseli u jednom od najskupljih rizorta.

„Poslednjih meseci Miloš ne štedi kada su putovanja na daleke destinacije u pitanju, pa su on i Ivana, posle Balija, gde su bili početkom avgusta, sada otputovali na Maldive. Biković je izabrao jedan od najluksuznijih delova ovog raja na zemlji. Oni su odseli na maldivskom mini-ostrvu Milaidhu, na kojem se nalaze izuzetno luksuzne kućice. Za devet noćenja, koliko će njih dvoje boraviti tamo, glumac je morao da iskešira 11.700 evra“, rekao je izvor blizak paru, prenosi Kurir.

Kada se na tu cenu, dodaju dve avionske karte, sve ukupno im je bilo potrebno oko 13 hiljada, bez troškova koje su imali tamo.

„Njihov smeštaj se nalazi u prirodnom rezervatu koji je pod zaštitom Uneska. Ostrvce ima sopstveni koralni greben i odlična je lokacija za ronjenje. Svaka vila sadrži privatni slatkovodni bazen na terasi i pogled na okean, a do rizorta je moguće doći jedino hidroavionom od glavnog grada, Malea“, tvrdi izvor.

BONUS VIDEO: Miloš Biković na koncertu Bočelija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi