Biković i Radonjić očarali Hrvatice na festivalu u Puli

Podeli:
Miodrag Radonjić i Miloš Biković Foto:Ivan Dinić/Nova S

Premijera filma "Južni vetar 2", održana je sinoć na 68. filmskom festivalu u Puli, a crvenim tepihom su između ostalih prošetali i Miloš Biković i Miodrag Radonjić, glavni protagonisti ovog ostvarenja.

Film i serija „Južni vetar“ postigli su veliku popularnost nakon Srbije i u Hrvatskoj, stoga je i drugi deo filma sinoć dočekan ovacijama. Obožavateljke su jedva dočekale da se premijera završi kako bi se slikale sa omiljenim likovima iz filma Baćom i Marašem, koje tumače Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Vidno raspoloženi fanovi su iskoristili priliku da se slikaju sa omiljenim glumicima a njih dvojica su se fotografisali sa svima koji su želeli da sa njima imaju uspomenu sa Pulskog festivala.

Osim dvojice glavnih glumaca, na premijeri je bio i reditelj filma Miloš Avramović, u prisustvu nekoliko poznatih članova iz ekipe sa snimanja nastavka.

PROČITAJTE JOŠ

Nastavak domaćeg filma „Južni vetar 2“ sniman je u Knjaževcu, a bioskopski hit čiji je prvi deo pogledalo više od milion i po gledalaca.

Scenario nastavka „Ubrzanje“ i ovog puta potpisuju Petar Mihailović, kao i reditelj Miloš Avramović. Glumačku ekipu čine: Miloš Biković i Miodrag Radonjić, uz Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, Luku Grbića.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar