Foto:Printscreen/Youtube

Pevačica Demi Lovato i Džastin Biber gostovali su zajedno u emisiji kod Elen Dedženeris, te su u jednom trenutku jedno drugom krenuli da izjavljuju ljubav.

Naime, Demi Lovato i Džastin Biber od skoro su postali, kako kažu, bliski prijatelji, a s obzirom na to da od skoro njihovim karijerama upravlja isti čovek – Skuter Braun, njih dvoje su se našli u istoj emisiji kod voditeljke Elen Dedženeris.

PROČITAJTE JOŠ

Elen je ustupila voditeljko mesto pevačici, te su ona i Biber međusobno intervjuisali jedno drugo.

„Kada sam prošle godine prolazila kroz probleme, u tebe sam gledala kao u inspiraciju, jer si prošao kroz mnogo toga i izašao jači sa druge strane. Obožavam te. Zaista se divim čoveku kakav si.“, izjavila je Demi, a potom joj je Biber uzvratio na isti način.

„Nama oboma je suđeno da radimo ovaj posao. Tebi je suđeno da pevaš i zabavljaš, a isto mislim i za sebe. Mislim da smo manje srećni, kada bežimo od te činjenice“, rekao je Biber.

Pevačica je dodatno objasnila kako su oboje nedavno objavili dokumentarce, ali su i u životu generalno prošli kroz slične situacije, s obzirom na to da su u muzičkoj i filmskoj industriji od malih nogu.

Podsetimo, Demi Lovato nedavno je ispričala da je prolazila kroz turturu svog bivšeg menadžerskog tima koji joj nije dozvoljavao da jede, te da je to bio jedan od razloga koji ju je doveo do predoziranja na leto 2018. godine. Više o tome možete pročitati OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.