Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rejčel, Monika i Fibi, odnosno Dženifer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou, prirasle su srcu svima nama još davne 1994. godine, kada je emitovana prva epizoda svetski poznate serije „Prijatelji“.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je od poslednje emitovane epiyoda prošlo više od 15 godina, njihov povratak na male ekrane tokom prošle godine iznenadio je njihove mnogobrojne fanove.

No, jedan od detalja koji se najviše komentarisao nakon što su se i zvanično „vratili“ na male ekrane – jeste nestvaran izgled glavnih glumaca.

Dok su neki verovali u onu čuvenu „genetika je čudo“, drugi su pak pokrenuli spekulacije da su se sve tri, odnosno i Dženifer, kao i Lisa i Kortni ipak podvrgle estetskim korekcijama i da je za njihovu lepotu danas zadužen isključivo botoks.

Ono što je njihove fanove najviše podstaklo na nagađanja da su se tri lepotice godinama svoju lepotu održavale u estetskim klinikama – jeste savršeno zategnuta koža na njihovim licima, skoro pa i bez ijedne bore.

Dženifer je pak priznal da je još davne 2007. godine sredila svoj nos, ali ne zbog estetike već zbog problema s devijacijom, ali se o drugim estetskim zahvatima nije oglašavala – čak štaviše uglavnom zagovarala prirodan izgled i na neki način bila oštra protivnica istih. Međutim, po mišljenju pojedinih stručnjaka Dženi je svoje lice ipak negovala kod plastičara.

Prijatelji serija
Foto: HBO/Promo

Kortni Koks jedna je od retkih žena u Holivudu koja je potpuno otvorena u vezi sa plastičnim operacijama i procedurama koje je radila na svom licu.

Pedesetšestogodišnja zvezda priznala je da je obavila mnogo zahvata, priznajući čak i da je u jednom trenutku pomislila da je preterala i izgledala potpuno neprepoznatljivo.

Ako pogledamo fotografije zvezde „Prijatelja“ iz 90-ih u poređenju sa današnjim izgledom, lako možemo uočiti da je Kortni prošla čitav niz različitih procedura.

BONUS VIDEO: Minijaturni filmski setovi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)