Foto: EPA-EFE/MARCELO SAYAO

Bend "5 Seconds of Summer" nedavno je objavio album "CALM", ali kako navode, navodno niko nije želeo da snimi pesmu sa njima, iako su nekoliko puta kontaktirali mnogobrojne javne ličnosti.

U nedavnom intervjuu za američke medije, članovi benda Kalmund Hud, Ešton Irvin, Luk Hemings i Majkl Kliford otkrili su da su kontaktirali mnoge muzičare sa kojima su imali želju da rade, ali da su ih svi – odbili.

PROČITAJTE JOŠ

„Mnoge smo pitali da sarađuju sa nama i da, nije im se dopala ta ideja. Nisam mislio da će biti tako teško naći izvođača za saradnju – niko od nas nije. Kad smo prvi put gledali listu pesama, upisali smo izvođače koji bi se savršeno uklopili u numere i imali smo pet pesama, koje je trebalo da budu saradnje“, ispričao je Majkl i nastavio:

„Kako je vreme prolazilo, svi bi odbijali. Pitali smo menadžment da li neko drugi želi to da uradi, ali su nam rekli da niko ne želi. Ljudi bi počeli da komplikuju stvari. Na primer, mogu da snimaju samo određenog dana ili mogu samo za dve nedelje, ili tek za godinu dana. Šta da se radi.“

Na pitanje voditelja sa kime bi voleli da sarađuju, odgovorili su: „Iskreno, sa bilo kim“, prenosi „TeenStar“.

Australijski bend objavio je 4. studijski album 27. marta, a na jednoj pesmi, „Old Me„, čak su poslali i pozdrav grupi „One Direction, sa kojom su išli na turneju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.