Natasa Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Pop zvezda Nataša Bekvalac otkrila je svojim obožavaocima da sprema još jedan veliki projekat zbog kojeg će, kako je napisala, najverovatnije bankrotirati.

Njene pratioce na Instagramu obradovala je ova vest jer su pretpostavili da je u pitanju novi album. Bekvalčeva je najavila da će jednog dana podeliti sa svojom publikom sve ono što joj se dešava u životu, možda tako što će svoju priču staviti na papir i napisati knjigu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nekada ću vam sve ispričati, možda u knjizi, možda na daskama koje život znače, možda na filmu, toliko načina u umetnosti postoji… Ne da bih od sebe pravila super ženu niti da bih se pravila važna već da vam pokažem da ako sam mogla ja, možete i vi moje dame… Nekada kada budem želela da se odmorim. Sada nemam taj luksuz“, napisala je Nataša u opisu svoje fotografije.

„Opet moram da navučem pantalone i zapnem jače nego ikada. Nadam se da ću preseći uskoro i saopštiti vam prelepu vest vezano za muziku. Od toga me deli samo odluka, pomirenje sa ponovnim bankrotom i činjenica da ću spavati samo par sati dnevno“, dodala je pevačica.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac: Zašto sam rešila da otkrijem svoje tajne 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.