Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Političko-estradni par Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić već osam godina su u ljubavi, a za Nova.rs otkrivaju na koje su prepreke nailazili na početku svog zabavljanja, te čime se bore protiv rutine u dugoj vezi.

Iako danas uživaju u stabilnoj zajednici koju su izgradili iskrenošću i uzajamnim poverenjem, na početku zabavljanja im nije bilo nimalo lako jer su se mnogi bili urotilli protiv njih. Mrkonjić kaže da su ga mnoge kolege do te mere osuđivale zbog odnosa sa Bekutom, da je u jednom momentu morao da bira – ljubav ili politika, i on je doneo odluku da ostane sa Anom, a da napusti politiku.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Pljuvali su me, svi oni koji po kancelarijama jure devojčice, zato sam i dao ostavku“, rekao je Mrka za Nova.rs, a pevačica je dodala da iza toga stoji njihova ljubomora, pa pomenula da im ni „sedma sila“ u početku nije bila naklonjena:

„Mediji su pokušali da objasne šta je to moralno, šta je to nemoralno, putem naše veze“.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Bivši ministar infrastrukure Srbije je na kraju zaključio da je doneo pravu odluku što je izabrao Bekutu za životnu saputnicu i da se zbog nje nikada nije pokajao:

„Moram da vam kažem jednu ocenu za ove moje drugove političare – estrada je poštenija od politike! Poštenija! Tu se barem znaju neki odnosi, u politici ne.“

Par je u razgovoru za Nova.rs na veoma duhovit način otkrio i neke intimne stvari, a ceo intervju pogledajte u video-prilogu: