Ivana Bogicevic Zvezde granda finale
Ivana Bogićević Foto:Screenshot/TV Prva

Ovogodišnja finalistkinja "Zvezda Granda", Ivana Bogićević, pred poslednje veče takmičenja nekoliko dana je boravila u domu svoje mentorke Ane Bekute.

POROČITAJTE JOŠ

Ivana je po završetku finala za Nova.rs ispričala da su Ana i njen partner odlični domaćini, pa je čak spavala između njih u krevetu.

„Bila sam kao njihovo dete. Spavala sam između njih dvoje, nunali su me i pevali ‘Tiho noći'“, rekla je tada Ivana za naš portal.

Tokom Ivaninog boravka, Ana ju je podvrgla posebnom režimu ishrane i treninga. Ivana je za „Grand online“ izjavila da je Mrka mnogo popustljiviji u odnosu na Anu Bekutu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Čika Mrka sve popušta. On mi je davao da pušim, Ana mi je to strogo branila. Znaš kako, mame više vole sinove, a tate ćerke, tako sam ja bila kod njih. On me je gledao kao svoju ćerku i sve mi popuštao, a kod Ane je: ‘Nemoj da radiš ovo, nemoj da radiš ono'“, rekla je ona.

Podsetimo, Ivana se takmičila u Zvezdama Granda pre dve godine kada je pažnju privukla kada se pojavila u „jestivoj“ haljini. Tada je imala drastičan višak kilograma, a sada se „prepolovila“ i važi za opsanu zavodnicu.

BONUS VIDEO

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)