Foto: EPA/KIKO DELGADO

Bruklin Bekam, sin modne dizajnerke Viktorije Bekam i nekadašnjeg fudbalera Dejvida Bekama, verio se sa svojom devojkom i glumicom Nikol Pelz.

PROČITAJTE JOŠ

Srećne vesti na društvenim mrežama je objavila i Viktorija. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se isticao Nikolin verenički prsten. „Mirror“ piše kako je za njega Bruklin iskeširao 200.000 dolara.

„Nikolin prsten izgleda kao smaragdni dijamant od 4,5 do pet karata u klasičnom pasijansu. Prema mojoj proceni, njegova je cena između 150.000 i 200.000 dolara“, rekao je Šenon Delani Ron, stručnjak za nakit.

Obožavateljka skupocenog prstenja je i Viktorija. Dejvid joj svako malo pokloni novi prsten, a jedan od najskupljih svakako je kreacija s roze dijamantom koju je slavljenica dobila za 30. rođendan, čija je cena oko milion i dvesta hiljada dolara.

Modna dizajnerka i Dejvid srećni su zbog sinovljeve veridbe.

„Dejvid i Viktorija ovoj vezi su dali svoj blagoslov. Ovo je vrlo uzbudljivo razdoblje za celu porodicu i drago im je što je nakon turbulentnih veza njihov sin napokon stao na svoje noge“, rekao je blizak izvor porodici Bekam za strane medije.

Par je svoju vezu otkrio u januaru, a zajedno su proveli i ceo karantin. Nikol se preselila kod Bruklina u Njujork u martu, nakon samo pet meseci veze.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)