Bekam krije ćelavost: Najpoželjnijeg muškarca stigle godine

Showbiz 15. maj. 202012:25 > 12:42
Podeli:
Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Bivši engleski fudbaler, Dejvid Bekam, godinama je slovio za jednog od najprivlačnijih muškaraca na svetu. Ovaj britanski šarmer tako je često stavljan na listu najuglađenijih odnosno stilizovanih ljudi na svetu, no čini se kako je i on samo čovek, te su ga sustigle godine.

Naime, njegove poslednje fotografije iznenadile su obožavatelje.

PROČITAJTE JOŠ

U poslednje vreme njegova kosa znatno se proredila, što je vidljivo na fotografijama snimljenim ovih dana prilikom jednog običnog odlaska u kupovinu namirnica. Naime, iako se u poslednje vreme u javnosti ne pojavljuje bez kape ili šešira, a bez njih ne objavljuje ni fotografije na društvenim mrežama, te fotografije su iznenadile sve njegove fanove.

Šuškalo se kako se 2018. godine podvrgnuo zahvatu transplantacije kose, koji, izgleda, nije urodio plodom. Zapravo je ironično kako baš on ostaje bez kose jer je upravo Dejvid zaslužan za nastanak jedne od najpopularnijih frizura ikad – takozvane „bekamke“.

Ovu nekada modernu mušku frizuru ranih 2000-ih nosili su gotovo svi, a karakteriše je kosa gde je gornji deo puno duži od onog sa strane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar