Barba o letovanju u doba korone: Neću da se sunčam pod vizirom

Showbiz 05. maj. 202020:00
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

"Još uvek ne znam da li ćemo letovati. Neka prvo otvore granice, pa ćemo videti. A i u ovakvim okolnostima, da li treba da letujemo pod plastičnim zaštitama?!", rekao je Vlado Georgijev u razgovoru za Nova.rs.

Zbog situacije oko pandemije koronavirusa, mnogi građani su u dilemi, da li planirati letovanje ove godine. Neki zbog trenutnog stanja odustaju od svojih odmora iako su svoje aranžamane zakazali prethodnih meseci. Nema sumnje da se ova dilema „Da li ići na letovanje ili ne“ javila i kod naših poznatih ličnosti koji obično odlaze na razne destinacije.

Oni su za Nova.rs ispričali šta su imali u planu tokom ovog leta.

Reper Igor Lazić Niggor ovog leta planirao je da ode u rodni Kotor, gde obično svake godine letuje, međutim, da li će mu se to ove godine ostvariti, još uvek je pod znakom pitanja.

View this post on Instagram

31decembar

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

„Najverovatnije ću ići do Kotora i tu ću provesti leto, ako se promeni trenutna situacija, tj. ako otvore granice. Nadam se da će to biti do početka jula ove godine. A za odlazak u neko inostranstvo, još je diskutabilno. Suviše je rano o tome pričati, jer stvari u međuvremenu mogu i da se promene“, objasnio je Niggor.

Glumac Bojan Boki Perić nedavno je doputovao sa Floride, ali kako kaže ako se stvore uslovi za letovanje, rado će ponovo otputovati.

„Ja se i dalje nadam da će stvari doći u normalu, te da će leto makar ličiti na normalno. Ukoliko se pojavi i promil šanse da se bezbedno letuje – ja ću tu mogućnost iskoristiti“, rekao je glumac.

Dragana Mićalović istakla je da već mesecima istražuje lepote Srbije, pa joj shodno tome neće biti krivo ako ne otputuje na neku drugu destinaciju tokom letnjeg perioda.

„Retko planiram unapred. Priroda našeg posla je takva da ne znamo da li ćemo i kada ćemo raditi neki projekat. Videćemo kako će teći cela ova situacija, ali ako ne otputujem van Srbije, svakako ću istraživati sve lepote naše zemlje, kao što to radim već mesecima i očarana sam onime što Srbija ima“, kaže Mićalovićeva.

Glumica Iva Štrljić bez obzira na situaciju, letovanje nije ni planirala, već će vreme tokom leta provesti radno.

View this post on Instagram

Serije. Tu su da okupe porodicu, da nam neke momente ucine lagodnijim ili zanimljivijim, da nas razvesele ili dirnu. Tu su da ih gledamo sa prijateljima, dragim ljudima, ukucanima ili sami…sa grickalicama. ? Kada sam bila devojcica obozavala sam "Bolji zivot", ne samo zato sto je tata tamo igrao i sto sam usput uvek unapred citala sta ce da se dogodi u narednoj epizodi kada bi on doneo tekst kuci, nego i zbog toga sto je bas to bio nacin da se okupimo, usredsredimo jedni na druge i podelimo neko zajednicko uzivanje. Porodica. Osecanje porodice. Pripadnosti. To umeju da probude televizijske serije. I ono najvaznije, radost kod dece…uzbudjenje sta ce se desiti veceras…vreme uz baku i deku jer oni bas nikada nisu propustali serije. Mali simpaticni ritual. Moja baka Bosiljka bila je veliki zaljubljenik u televiziju i sve je pratila, dramu, humor i umetnicko klizanje i zato me posebno gane kada danas nesto od toga gledam bez nje, a vec je dugo nema medju nama. Znam koliko bi se sada radovala "Igri sudbine" i mojoj Dijani Erski, koliko bi samo ogroma bila njena sreca i koliko bi samo snazna bila njena podrska. Znam da bi jednako ovako kao i ja veceras cekala 21 h i novu epizodu. Mislimo na bake i deke. Pomozimo im, budimo u svojoj ljubavi i paznji istrajni bas kao i njihova podrska…ona koju su nam galantno i raskosno uvek poklanjali. #memories #grandmother #igrasudbine #smartprodukcija #smartmediaproduction #tvprva @prvatelevizija #serija #porodica #family #corona #corona2020 #actress #actresslife #ivastrljic

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial) on

„Nisam ni planirala nigde da idem. Leto ću provesti radno i to mi prija. Ako budem negde išla to će biti negde po Srbiji“, kaže ona.

Glumica Lidija Vukićević u nedavnom inervjuu za Nova.rs ispričala je da će ove godine odmor provesti u Srbiji. Iako je veliki ljubitelj putovanja, kako je istakla, leto se može lepo provesti i ovde.

View this post on Instagram

@globetracker.adventures ???????????

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

„Toliko sam se naputovala pre korone, kao Bog da mi je šapnuo tako. Išla sam na Zanzibar, na mora, jezera, u banje, putovala na planine, sve živo što sam mogla, obišla sam. Tako da sam sad mirna. Ove godine ću, kako se i preporučuje naći neko mesto za odmor u Srbiji, i kod nas je prelepo”, ispričala je Lidija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.