Foto: Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Glumac Branislav Trifunović rekao je da, iako sve manje gleda i sluša predsednika Srbije Aleksandra Vučića, istina je ono što je rekao u Ujedinjenim nacijama, a to je da nas čekaju veliki svetski problemi. On je istakao da ne razume kako neko ko živi u Srbiji, i ko zna kakvu nesreću rat donosi, može za njega da navija i istakao da su i u Ukrajinci "naša pravoslavna braća".

„Sve manje gledam i slušam predsednika. Mogu samo u pisanom obliku da ga prihvatim, postalo mi je previše prenemaganja. Pročitao sam deo govora u UN… S tim što ima istine da nas čekaju vliki svetski problemi, to je totalno neminovno. I dalje ne znam koja je naša situacija i koji je naš stav prema tome što se dešava u svetu. Opet smo svedoci nekih tektonskih promena. Pitam se kada ćemo i da li ćemo doživeti da se ne bavimo politikom, a da se bavimo malo životom“, upitao je Trifunović.

PROČITAJTE JOŠ:

Govoreći o našem stavu i određivanju prema trenutnim okolnostima i dešavanjima u svetu, on se prisetio jedne anegdote o Davorinu Popoviću, pevaču grupe Index. Naime, Davorin je svojevremeno u Sarajevu čekao da jedna pevačica završi snimanje pesme u studiju, da bi on ušao posle nje. Kada je završila, pevačica je zatražila mišljenje kolege, a on joj je odgovorio: „Ne znaš da pjevaš, ružna ti je pjesma, nemaš grudi, na šta ideš?“.

Ostatak teksta možete pročitati na N1.

BONUS VIDEO: Bane Trifunović za nova.rs o politici i protestima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)