Foto: Printscreen/YouTube/Baka Prase

Jutjuber pokazao skandalozne scene.

Rat između vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, ne jenjava.

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdan je sada na svom kanalu na Jutjubu izneo nove optužbe na Mitrovićev račun, a čak je priložio i neke dokaze za svoje navode.

Naime, Ilić je rekao kako Mitrović ima ljubavnice, te da neretko zavodi i maloletnice, a onda je objavio snimak na kom se vidi kako se Željko ljubi sa nepoznatom devojkom u jednom lokalu.

Nakon toga objavio je još jedan snimak, takođe iz kluba, gde se ponovo vidi vlasnik „Pinka“ kako se ljubi sa devojkom koja nije njegova supruga.

Foto: Printscreen/YouTube/Baka Prase

Bogdan je objavio i snimak koji je nastao preko dana u jednom kafiću i rekao da bi to „moglo da prođe kao poslovni sastanak“.

Foto: Printscreen/YouTube/Baka Prase

Međutim, odmah posle toga objavio je još jedan snimak iz diskoteke, na kom je Mitrović sa nepoznatom devojkom.

Baka Prase objavio je i snimak iz kafića na kom Mitrović igra sa devojkom za koju se vidi da je prilično mlada, ironično govoreći da „izgledaju baš trezno“. Nakon toga Željko i devojka su se poljubili.

„Inače, u ovom klubu je obezbeđenje uzimalo telefone, ali naš tajni izvor je sve snimio, tako da hvala mu“, istakao je Baka.

„A šta je sa ljubavnicom iz Sarajeva koja te ‘uradila’ za lovu jer nisi hteo da se razvedeš od Milice? Sve će izaći na videlo, ali ne u ovom videu“, dodao je Bogdan.

Foto:Screenshot/Youtube/Baka Prase

 

BONUS VIDEO: Željko Mitrović odbija da govori za N1

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.