Baka Prase nestaje i vraća se na Jutjub bar jednom godišnje

Showbiz 08. avg. 202021:30
Podeli:
Foto:Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danas se i zvanično vratio na ovu platformu nakon petnaestodnevne pauze pre koje je rekao da se zvanično povlači i da mu je "došao kraj". Kako je Nova.rs ranije objavila, ovo je bio samo još jedan performans pomenutog jutjubera zarad klikova i veće gledanosti.

„Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo petnaest dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim, nisam razmišljao o povlačenju“, rekao je jutjuber na početku video klipa.

PROČITAJTE JOŠ

On je kasnije ispričao da je bio u „zatvoru“, jer ga je „neko“ prijavio – praveći pošalice na račun nedavnog skandala u kojem je javno priznao da je spavao sa maloletnom devojčicom jer mu se „može“ i jer bi, kako je rekao, to „svaki muškarac uradio“ – a zbog čega je uznemirena i besna javnost na društvenim mrežama pisala da treba da završi u zatvoru.

Nova.rs je nedavno objavila tekst „Ćorak: Baka Prase ipak nije otkazan„, u kome je podsetila na sve odlaske ovog jutjubera sa scene zbog sličnih situacija – skandala i nepromišljenih izjava koje su imale jake negativne reakcije javnosti.

Kako smo tada pisali, on se nakon svake „izgubljene bitke“ ponovo vraćao na Jutjub, a ovakve video klipove koristio je zarad „klauta“ ili „drame“ – onoga što je u Jutjub svetu poznato kao način da se dobije više klikova i lajkova, ali i popularnosti.

Pre dve godine, tačnije 26. septebra 2018. godine, Baka Prase je na isti način, zbog tada aktuelnog skandala koji je davno zaboravljen i verovatno nije ni vredan pomena (jer skandali u vezi ovog Jutjubera nastaju gotovo na dnevnom nivou), objavio video po imenu “Pobedili su… Kraj Baka Prase kanala”.

I tada je, kao i sada, pričao da odlazi sa Jutjuba i da više neće snimati klipove, a onda se nedugo zatim ponovo vratio.

Prošle godine, uradio je isto – 30. juna 2019., objavio je klip po imenu “Pobedili su…Odustajem”, u kome je ponovo pričao o tome da se povlači sa platforme.

U junu 2017. godine, takođe je izjavio da napušta društvene mreže i Jutjub i tada snimivši video po imenu “Napuštam Jutjub”.

Svaki od ovih klipova ima nešto karakteristično u vezi sebe – crno-belu fotografiju kojom Baka Prase nagoveštava da je “pobeđen”, patetičnu notu u kojoj govori o svojim “neprijateljima” – novinarima koji prekoravaju njegovo politički nekorektno ponašanje i oštro kršenje ljudskih prava, te homofobične i mizogene ispade, neki tužni izraz lica ili držanje za glavu i slično. Ono najbitnije, svaki od tih videa predstavlja jedan od najpopularnijih klipova na njegovom kanalu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar