Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/Antonio Ahel/ATAImages/Vesna Lalić/Nova.rs

Javna prepirka između Željka Mitrovića i Bake Praseta ne jenjava.

Baka Prase i Željko Mitrović izneli su brojne optužbe jedan protiv drugoga, a javna prepirka između njih glavna je tema medija već nedeljama.

PROČITAJTE JOŠ:

Baka Prase je u novom videu koji je postavio na svom Jutjub kanalu prozvao voditeljku Jovanu Jeremić.

Tokom čitavog video snimka mladić sa perikom je imitirao poznatu voditelju, kojoj su gosti bili Baka Prase u ulozi Željka Mitrovića, a pored njega je bio momak koji je bio u ulozi Marka Đedovića, za koga je Baka jednom prilikom izneo da je tukao ženu i to na nacionalnoj televiziji.

Bogdan se dotakao na ironičan način mnogih tema koje su bile aktuelne u „ratu“ izeđu njega i Mitrovića, kao što su tema nasilja na Internetu, konzumiranje kokaina, odnosi sa maloletnicama, kao i glavne teme ovog videa Jovane Jermić, koja je više puta istakla da je na pošten način došla do položaja na kojem se trenutno nalazi.

Bogdan je tokom video na veoma sarkastičan način pomenuo optužbe koje su iznete protiv njegovog oca, koji je sveštenik, a za koje Ilićeva porodica trvdi da su neistine.

Ilić se u ovom snimku dotakao i priče o Velji Nevolji, kao i nasilja i neprimerenog sadržaja koji je često prisutan na televiziji „Pink“.

BONUS VIDEO: Kesić upozorio Mitrovića zbog novog izuma: Oprezno, znate kakvih vozača ima VIDEO

Komentari

Svi komentari (2)