Foto: EPA-EFE, Shutterstock

Nedavno je svetske medije preplavila vest o nekulturnom ponašanju voditelja Džejmsa Kordona u jednom restoranu, a nakon toga su ga mnogi kritikovali.

Iako holivudske zvezde često za sebe tvrde da su iste kao sav „normalan svet“, pojedini od njih se ipak ne ponašaju kao i ostali ljudi, te su često veoma bahati i bezobrazni.

Neki od ljudi koji su prisustvovali ovakvim situacijama odlučili su da svoja iskustva podele na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavni televizijski voditelj Džejms Korden izbačen je iz poznatog restorana „Balthazar“ u Njujorku, objavio je pre nekoliko nedelja Kit Meknali, vlasnik tog ugostiteljskog objekta.

Meknali je Britanca, koji poslednjih godina radi u SAD-u, nazvao gostom koji je najviše zlostavljao osoblje u čitavoj istoriji pomenutog restorana, koji postoji 25 godina.

„Džejms Korden je vrlo nadaren komičar, ali je kreten od čoveka. I mušterija koja je najviše zlostavljala moje osoblje u ‘Baltazaru’ otkad je restoran otvoren pre 25 godina. Retko izbacujem mušteriju, ali danas sam izbacio Kordena i to me nije nasmejalo. Evo dva primera kako se ovaj smešni čovek odnosi prema mojim radnicima. Slično se ponašao i pre par godina u mom bivšem restoranu, ‘Kafe Luksemburgu'“, započeo je Meknali u objavi na Instagramu pa naveo neke primere neprimerenog ponašanja komičara:

„Džejms Korden je u junu bio ovde za stolom 61. Nakon što je pojeo svoje glavno jelo, Korden je pokazao dlaku Baltazarovom menadžeru G., koji mu se zbog toga izvinio. Korden je bio vrlo odvratan prema G. i rekao: ‘Daj nam novu turu pića iste sekunde. Pobrini se i za sva naša pića dosad. Napisaću vam negativnu recenziju!“, nastavio je Meknali.

Džejms Korden Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

„Džejms Korden je bio u ‘Baltazaru’ 9. oktobra sa svojom ženom. Žena gospodina Kordena je naručila omlet od žumanaca sa sirom i salatom. Nekoliko minuta nakon što su dobili hranu, Džejms je pozvao njihovu poslužiteljku, M.K., i rekao joj da je bilo malo belanaca pomešanih sa žumancem.“

Voditelj je u jednom trenutku počeo i da viče.

„M.K. je obavestila menadžera. Jelo je u kuhinji ispravljeno, ali je nažalost vraćeno sa domaćim krompirićima umesto sa salatom. Tada je Korden počeo da viče kao lud: ‘Ne možete da radite svoj posao. Ne možete da radite svoj posao. Možda bih ja trebao da uđem u kuhinju i sam napravim omlet.“

Konobarica je bila potresena, a Korden se, nakon što je ova situacija dospela u medije, javno izvinio.

Daleko od tooga da je Korden jedini, a mnogi konobari i drugi koji su zaposleni u uslužnim delatnostima otkrili su da su se i drugi ponašali bahato.

Ogroman skandal preplavio je medije kada je Kendal Džener izašla iz jednog restorana bez plaćanja, a kada je do nje dotrčala konobarica, od čije bi plate gazda restorana odbio trošak, Kendal joj je besno bacila novac u lice.

Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Maraja Keri je jednom prilikom dovela ogromnu grupu ljudi, a potom zahtevala da restoran ostane otvoren i nakon radnog vremena „jer im je lepo i ne žele da idu“.

I najbogatiju ženu u svetu televizije bije glas da je veoma bahata. Najpoznatija svetska voditeljka Opra Vinfri jednom prilikom je ostavila salvetu konobarima, umesto bakšiša.

„Opra mi nakon ručka od 200 dolara nije ostavila napojnicu, umesto toga mi se potpisala na salvetu i ponašala se kao da mi čini uslugu. Najgore u svemu je što su, kad je ona došla, ceo moj deo restorana zatvorili, da ona ne bi morala da čeka. Zaradila sam četiri dolara na sat za privilegiju da služim Opru koja se ponašala kao da mi je dala ne znam šta zbog autograma koji uošte nisam htela“, napisala je jedna konobarica.

Foto: EPA-EFE/ALBA VIGARAY

Britanski glumac Hju Grant, koji je na malim ekranima uglavnom beskrajno simpatičan, ipak nije takav, ako je suditi po jednoj objavi na društvenim mrežama

„Upoznao sam mnogo slavnih dok sam radio za jednu avio kompaniju. Jednom prilikom je Hju Grant sedeo u biznis klasi, na samom početku aviona, a standardni je postupak da glavni stjuard obiđe svakog putnika biznis klase i lično mu se predstavi. Razgovor je išao otprilike ovako: ‘Pozdrav, gospodine Grant, moje ime je…’, on me je prekinuo i rekao: ‘Daj odje*i'“, napisao je stjuard.

Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Jedan momak otkrio je kakva je bila atmosfera na snimanju spota pevačice Niki Minaž.

„Radio sam sa Niki Minaž na snimanju spota. Rečeno nam je da ne smemo da je gledamo u lice. Takođe je uvek zahtevala da svi izađu iz sobe kako bi ona mogla da uđe. Bio je to čitav proces“, otkrio je on.

Foto: EPA-EFE/MIGUEL TONA

Dženifer Aniston je navodno veoma neprijatna za saradnju, te tokom snimanja filma „Untitled Elmore Leonard Project“ u Konetikatu, ona jedina nije želela da ruča zajedno sa ostalim kolegama. Takođe, nije htela da se vozi u kombiju, već isključivo u svom luksuznom terenskom vozilu, a u pauzama snimanja nije želela da provodi vreme ni sa kim iz filmske ekipe.

Dženifer Aniston Foto: EPA/WARREN TODA

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne