Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama se danima masovno deli snimak s brodića na reci Sava u Beogradu, gde se vidi grupa muškaraca i polugolih žena.

PROČITAJTE JOŠ

Usred dana u glavnom gradu, u blizini Beograda na vodi, grupa muškaraca i žena napravili su prizor koji je bezmalo film za odrasle.

Kako se može videti na snimku, muškarci sede na palubi broda, gde su ih gole i polunage žene zabavljale plesom u krilu.

Ovaj kratki snimak postao je veoma viralan na društvenim mrežama, a iz firme koja je iznajmila brod za beogradske medije su rekli da su akteri strani državljani, te da im je brod regularno iznajmljen na dva sata.

„Isplovili su, prošli Most na Adi i kapetan je nakon 40 minuta primetio da se oko njega okupljaju brodovi, nije znao šta se dešava i kada se okrenuo imao je šta i da vidi. Sve je to trajalo tri-četiri minuta i tako je nastao snimak. Brod koji ima 15 tona ne može tako brzo da se zaustavi, on je umirio plovilo, ustao sa pozicije i uveo devojke da se obuku, zatim je okrenuo brod i vratio ga u pristanište. Tu je vožnja bila završena“, rekli su za medije iz firme koja rentira brodove, dodavši da su ljudi najnormalnije ušli na brod sa djevojkama i da niko nije očekivao da će nešto kasnije doći do ovakvih scena.

Bonus video

Panamski kanal, kako je skraćeno putovanje brodovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)