Duško Točić i Jelena Karleuša Foto:Goran Srdanov/Nova.rs, Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pevačicin horoskop otkriva mnogo o njenim dosadašnjim životnim dešavanjima.

Jelena Karleuša rođena je u znaku Lava sa podznakom u Raku i Mesecom u Vodoliji. Ono što je najizraženije jeste njen Mesec, koji predstavlja veoma važan faktor u natalnoj karti. Ciklus u kojem se Jelena nalazi zove se Sade sati i to je jedan od najtežih životnih perioda koji traje sedam i po godina.

PROČITAJTE JOŠ

Sade sati doneće tugu, patnju, unutrašnje preispitivanje, kao i težak odnos sa okolinom. Mesec simboliše privatni život, našu majku i ženu kao suprugu i majku. Od marta 2020. Saturn, koji je zapravo deo Sade sati, u Vodoliji je, dakle na Jeleninom Mesecu, piše Hello magazin.

Astrološki gledano, jasno je da ona mora da prolazi kroz poteškoće, prvenstveno privatnog tipa. Promene, bolne, na privatnom planu, odnos sa najbližima, pa i sa partnerom. To je period karmičkog čišćenja i gubitaka i donosi veliki teret, brigu, ali i izazove.

Saturn je već neko vreme direktno na Jeleninom Mesecu (od 2020. u istom znaku, a sada u konjunkciji, što je veoma teško za podneti), što znači da joj proleće i leto 2022. donose ozbiljnu promenu na privatnom planu. Dalje, od kraja maja 2022. do 5. jula 2022. tranzitni Mars bio je u opoziciji sa njenom Venerom, koja u astrologiji simboliše brak, a Mars preko puta govori o sukobima u partnerstvu, ali je ovaj tranzit bio samo okidač za nešto što se ranije spremalo.

Jelenino polje ljubavi je u Škorpiji. Ona kad voli zaista voli. Do daske. Međutim, ovde u tranzitu imamo Južni čvor ‒ Ketu u Škorpiji, dakle, dolazi do distanciranja i gubitaka na polju ljubavi. Imali smo i pomračenja 30. aprila i 16. maja 2022, baš u ovom njenom polju, što znači kraj jedne životne faze.

Skupstina grada najava doceka Nove godine
Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Uz to, ona je Lav sa Suncem u Lavu. Sunce predstavlja supruga. Od početka 2022. Saturn je krenuo u direktnu opoziciju na njeno Sunce. Drugim rečima, usled ranijih okolnosti dolazi do distanciranja, prekida i rušenja odnosa sa partnerom.

U uporednom Jeleninom i Duškovom horoskopu, što je posebna vrsta analize (sinastrija), imamo konjunkciju Venere i Ketua. To znači da su njih dvoje karmički partneri, što će reći da su verovatno bili u braku u nekom od prethodnih života, i da sada, u ovom životu, završavaju započeto. Na samom početku njihovog poznanstva oni su se „prepoznali“, oduševili sličnostima, iako su dva različita temperamenta, ona je Lav, a on Jarac. Strasti su ovde bile veoma dominantne i naglašene. Ali, ova konjunkcija nosi i bol, razočaranja, izdaju i dugo trpljenje (obe ili samo jedne strane).

Za sada, tokom 2023. Jelena će se posvetiti sebi i svojim planovima. Sledi joj velika ekspanzija na polju karijere do kraja 2024. godine. Ali ljubav će biti u drugom planu. Ako se neko i pojavi u naredne dve-tri godine, biće to odnos sa slabim potencijalom za trajanje. Nešto trajnije i stabilnije može se desiti od kraja 2024. Inače, ona u ljubavi voli dinamiku, ali i dozu slobode, u smislu da je druga strana ne guši i da joj dozvoli da se kreativno i bez stega izrazi. Čak se može desiti još jedna beba, ali nešto kasnije, oko njene 48 godine.

BONUS VIDEO: Top 5 najskandaloznijih izdanja Jelene Karleuše

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.