Arijana Grande ulaže milion dolara u mentalno zdravlje

Podeli:
Foto:EPA/PAUL BUCK

Pevačica Arijana Grande objavila je da će, u saradnji sa kompanijom BetterHelp, podeliti milion dolara u svrhu psihološke terapije.

Navela je kako je uzbuđena što sarađuje sa pomenutom kompanijom. Smatra kako psihološka terapija ne bi trebala da bude privilegija koju imaju samo neki ljudi, već da mora da bude dostupna svima. Shvata kako ovo ne predstavlja dugoročno rešenje problema, ali ipak je želela da ovo uradi kako bi ohrabrila ljude da shvate da nije sramota zatražiti pomoć.

PROČITAJTE JOŠ

„Nadam se da ćete iskoristiti ovu mogućnost i posetiti stranicu pomoću koje ćete biti spojeni sa sertifikovanim psihologom u trajanju od mesec dana. Nakon toga ćete imati opciju da obnovite pretplatu i nastavite s terapijom. Nadam se da će ovo biti korisna početna tačka i da ćete napraviti mesta za ovo u svom životu. Zaceljivanje nije jednostavno, ali vredni ste truda i vremena. Zahvaljujem se BetterHelp-u i jedva čekam da zajedno uradimo još stvari“, napisala je.

BetterHelp je portal koji posetiocima pruža direktan pristup uslugama u oblasti mentalnog zdravlja. Omogućuje psihološku terapiju putem interneta, telefonskih poziva ili poruka.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar