Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Ako kažem da ćemo da pocrkamo mislim na emotivno i mentalno staanje. Ko je navikao na grmljavinu, a ostane bez toga, ozbiljno pati. Stvarno nije stvar love", rekao je, između ostalog, roker.

PROČITAJTE JOŠ

Đorđe David, koji je odležao koronavirus, skoro pola godine nije radio, osim što je žirirao u emisijama muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Roker se zalaže da u Srbiji, bez obzira na stanje zbog Covida 19, počnu svirke i dešavanja, uz sve mere predostrožnosti. On ističe da je željan dobre svirke i zvuka više nego novca.

„Baš ono pi*dim ozbiljno. Znam da postoje načini kako to može da se uradi u civilizovanom svetu jer ovo je za popi*deti, ovoliko dugo ne svirati. Sasvim normalno može da se uradi, sve normalno može da se napravi kad se ima volje. Govorim u ime moje branše muzičara. Pocrkaćemo, alo! Naravno, problem je sa ljudima koji sve to kao nešto politizuju i tako dalje, samo je stvar discipline i pridržavati se onoga što ti kažu. Pošto na otvorenom ljudi  drže koncerte sa određenim rastojanjem, sa svim onim stvarima koje treba prisvojiti. Ako kažem da ćemo da pocrkamo mislim na emotivno i mentalno staanje. Ko je navikao na grmljavinu, a ostane bez toga, ozbiljno pati. Stvarno nije stvar love. Ovo je stvar svirke. Ovo je stvar energije. Ovo je stvar osećaja da radiš to što radiš. Dobio sam presek u glavi zato što neke moje kolege, baš ozbiljne zvezde, ajde da kažem evropske, šalju snimke sa nekih dešavanja u Švajcarskoj, Nemačkoj i tako dalje. I šta je to sad fora? Organizator garantuje da će sve biti u redu jer zna se da je tamo narod okej. Kad mu se nešto da, on ispoštuje priču do kraja. Lepo njima, lepo i muzilarima. Kako bi bilo lepo da to počne da se dešava i ovde. Počeo je avgust, a nije se sviralo mnogo meseci. Nećemo izumreti, nema šanse, mislite o tome“, rekao je roker.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare