Antonija Čerkez: Zbog roditelja sam se prijavila za „Zvezde Granda“

Showbiz 25. okt. 202118:31 > 20:29
Podeli:
Antonija Cerkez
Antonija Čerkez Foto:Privatna arhiva

"Dolazim iz malog mesta i za mene je prvi veliki korak bio stajanje na takvom stejdžu. Zaista je to velika stvar. Još na probi mi je sve to bilo nezamislivo. Ja tako mala pred tako velikim imenima. Govorila sam sebi "Možeš ti to, budi ista kao na probi", rekla je za Nova.rs takmičarka iz Hercegovine, koja je protekle subote osvojila Balkan.

PROČITAJTE JOŠ

Ovogodišnja takmičarka najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu, Antonija Čerkez iz Hercegovine, protekle subote ostavila je poseban utisak na stručni žiri, a svojom interpretacijom oduševila je Balkan. Pored toga što je zahvaljujući svom vokalu osvojila pet glasova žirija, poseban akcenat stavljen je na njenu harizmu i fizički izgled, zbog čega se izdvaja od brojnih dosadašnjih učesnica.
Anronija se predstavila pesmama „A to mi je nije trebalo“ od Done Ares i „Gutljaj vina“ koju u originalu izvodi Magazin, a kao mentor pripao joj je Dragan Stojković Bosanac.

Antonija Cerkez
Antonija Čerkez Foto:Privatna arhiva

U razgovoru za Nova.rs Antonija kaže da se prvi put takmiči u ovom popularnom muzičkom šou programu, pa je otkrila i kako je došlo do toga da se prijavi na audiciju i kroči na našu najveću scenu koju prati milionski auditorijum.

„Sasvim slučajno sam se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“. Inače, dosta sam spontana. Toj odluci najviše je doprinelo to što moji roditelji već godinama neprestano prate emisiju. Poželela sam da me gledaju na TV-u kao sve ostale kandidate u nadi da ću ih učiniti ponosnima“, rekla je pevačica.

Antonija Cerkez
Antonija Čerkez Foto:Privatna arhiva

Antonija priznaje da joj nije bilo svejedno kada je stala na veliku grandioznu scenu, te je u njoj postojala velika količina treme i straha od žirija.

„Naravno. Dolazim iz malog mesta i za mene je prvi veliki korak bio stajanje na takvom stejdžu. Zaista je to velika stvar. Još na probi mi je sve to bilo nezamislivo. Ja tako mala pred tako velikim imenima. Govorila sam sebi „Možeš ti to, budi ista kao na probi“. To sam govorila sebi i tešila se“, rekla je ona za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Saša Popović o „Zvezdama Granda“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar