Mortal Kombat Foto:Marko Ristić

"Nismo želeli da se zavučemo u neki mali prostor za svirkice i da na taj način ziceraški odradimo ovogodišnju Antievroviziju. Nastavljamo hrabro, tako što ćemo napraviti koncert sa visokom produkcijom, za veliki broj ljudi, a ti druže koji čitaš ovo, kupi kartu što pre i nemoj da se stiskaš za lovu jer znamo da si dobio 100 evra od države", govori o svom novom koncertu Miloš Kričković Kriki, frontmen Mortal Kombat benda.

Grupa Mortal Kombat nikada nije pristajala na kompromise, te sada poručuje da „Antievrovizije mora biti“. Fanovi su strpljivo čekali nastavak tradicije duge 11 godina – novi datum Antievrovizijskog koncerta je 27. jun.

PROČITAJTE JOŠ

U subotu, 27. juna, sa početkom u 20h, Antievrovizijski koncert desiće se u atrijumu Beogradskog sajma i biće to prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone. Organizatori strogo vode računa o sprovođenju svih propisanih mera, zato je upravo plato pred Beogradskim sajmom najpogodnije mesto za šou koji je Mortal Kombat već osmislio do tančina. Za sada otkrivaju jedan detalj: gosti 11. Antievrovizije biće irski, a domaći – pank-rok bend Cassidy’s Brewery.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent antievrovizijskih ulaznica dostupnih na Ticket Vision prodajnim mestima, putem sajta tickets.rs, kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)