Foto: Instagram/anjablaa, E-stock

Nakon što su obnovili vezu, Anja Bla i Baka Prase su počeli da žive zajedno.

Kako prenosi IDJ, njihov odnos je zahvaljujući Bakinim klipovima, u žiži interesovanja i javnost ne prestaje da ih komentariše.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi jutjuber redovno snima klipove i lajvuje iz njihovog doma, a neretko Anju možemo videti u njima, kao i kako izgleda njihov zajednički život.

Međutim, Bogdan se našao na meti kritika zbog načina na koji se obraća Anji, mnogi su mu zamerili što je vrlo često ponižava svojim komentarima, a mladoj influenserki što trpi takvo ponašanje, piše IDJ.

Anja je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, a jedno od pitanja se ticalo upravo ove teme.

„Zašto dopuštaš da te Baka ponižava, ovako predivna si“, glasilo je pitanje.

Foto: Instagram/anjablaa

Influenserku je ovo pitanje vidno iznerviralo pa je objasnila da njen dečko i ona neke stvari rade namerno.

„Smarate iskreno sa ovim porukama. Verujem da većina vas ima dobru nameru prema meni kad ovo piše, ali morate da skapirate da javni život nema mnogo veze sa privatnim životom. Mene apsolutno ne dotiču njegove glupave izjave kad glumi nekog alfu, psuje i slično, kad je privatno on najbolja osoba na svetu koja me podržava u svemu i uvek je tu za mene. Do sada ste svi trebali da shvatite da ste vi ti koji volite dramu i najviše reagujete na tako, tako da nemojte se čuditi što vam se to i servira. Sve najlepše vam želim, a za mene ne brinite. Ne znam samo kako nikad ne primetite kada je on predivan prema meni što je u 90% slučajeva tako. Ali ne, vi samo vidite kada se mi ‘posvađamo i vređamo'“, napisala je Anja.

BONUS VIDEO: TOP 5 odvala pevačica