Anid Ćušić: Uvek sam veran samo jednoj ženi

Showbiz 19. sep. 202113:45
Podeli:
Bugojno, Anid Ćušić, nastup, koncert, klub, diskoteka
Anid Ćušić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Iako još uvek nije u ozbiljnoj vezi, pevač Anid Ćušić tvrdi da u njegovom srcu ima mesta samo za jednu devojku, te da ga druge nimalo ne interesuju.

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Anid Ćušić otkako je na muzičkoj sceni nikada nije dovođen u pitanje, niti je viđen sa devojkama lakog morala. Naime, folker više voli skromnije devojke, koje nemaju veze sa javnim poslom. Upravo zbog toga, on je svoje devojke krio kao zmija noge.

S obzirom na to da za njim vlada ogromno interesovanje devojaka, a naša ekipa se jednom prilikom i uverila kada je prisustvovala njegovom nastupu u Bosni i Hercegovini, saznali smo da Anid trenutno nije u vezi, ali je zaljubljen do ušiju.

Tim povodom pozvali smo pevača za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

Bugojno, Anid Ćušić, nastup, koncert, klub, diskoteka
Anid Ćušić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ja sam dečko bez skandala i uvek veran jednoj ženi (smeh). To je sve što mogu da kažem na tu temu. Znate da sam stidljiv po tom pitanju i da ne volim javno da pričam“, rekao je Anid i dodao da jedva postiže da se naspava od posla.

„Radim punom parom, hvala Bogu. Nije da se žalim, ali nije baš ni lako. Putujem, pevam…. Dosta vremena provodim u automobilu i to mi najteže pada. Međutim, čim se uhvatim mikrofona, umor nestaje. Valjda sam zato i pevač (smeh)“, rekao je folker iz Mostara, koji se proslavio pobedom u takmičenju „Zvezde Granda“.

BONUS VIDEO

Nucci: Ložio sam se na Anu Kokić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar