Foto: Ivan Dinić/Nova S

Korisnici društvenih mreža glumca Andriju Miloševića proglasili rekorderom u izmišljanju viceva, bez obzira na to što je često nailazio na komentare da mu ponestaje smisla za humor i da su mu fore "glupe".

PROČITAJTE JOŠ

Andrija Milošević prevazišao je sebe u izmišljanju viceva. Godinama unazad glumac važi za jednog od najduhovitijih ličnosti na javnoj sceni jer pored svoje profesije koju fenomenalno obavlja, on se bavi i vicevima. Međutim, on u sekundi može da smisli neku foru koja izaziva smeh. Često ume da se našali i na svoj račun, pogotovo kada je u pitanju fizički izgled jer je jedno vreme bio vidno ugojen,

Doduše, Milošević često dobija negativne komentare od ljudi govoreći mu da izmišlja glupe viceve koji su ponekad uvredljii. Čak su mu prebacivali nedostatak humora.

Milošević se ne obazire na komentare već nastavlja po svome pa iste sekudne smisli još jednu foru.

„Volim da izmišljam viceve, ide mi od ruke. Smatram da nikoga ne vređam i da je sve dobra šala. Pogotovo ne bih uredio nekog gostujući u emisijama, ne ide to uz mene. Interes mi je samo da zabavim ljude oko sebe“, rekao je nedavno Milošević.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)