Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto, Goran Srdanov/Nova.rs

Ćerka balkanske folk zvezde ne krije da uživa u ljubavi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem.

Koliko je njihova veza ozbiljna i stabilna pokazuje i to da pevačica i fudbaler navodno planiraju da otpočnu zajednički život u Turskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, fudbaler je dobio ponudu od jednog fudbalskog tima, a da mu je najveća podrška, Anastasija je dokazala kada je pristala da se zbog dečka preseli na Bosfor.

„Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu Trabzona. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more“, rekao je izvor.

Anastasija Ražnatović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da najpre on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje“, otkrio je sagovornik za „Alo“, koji je istakao da Ražnatovićeva ne planira da zapostavi muzičku karijeru.

„Anastasija ne planira da odustane od pevanja. Svesna je da je za napredak u poslu potrebno da provodi dosta vremena u Beogradu jer su joj svi saradnici ovde i najbolje će voditi karijeru iz Srbije. Takođe, ona je jako vezana za porodicu, majku, brata i bratanca Željka, te je odlučila da konstantno bude na relaciji Beograd-Turska kako bi podržavala dečka, ali i nastavila sa sopstvenim rastom. Smatra da će to biti dobar test za njihovu vezu, ona je bila svesna da ozbiljna veza sa sportistom iziskuje određene žrtve i smatra da će uspeti da isprati taj tempo života“, završio je sagovornik.

BONUS VIDEO: Ceca: Žrtvovala sam detinjstvo zbog karijere

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter