Anastasija Ražnatović o ljubavi i planovima: Mislim da sijam trenutno

Showbiz 04. jun 202223:30 > 23:47
Podeli:
Anastasija Ražnatović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica je opisala kako uživa u srećnim danima, ali i kako se nosi sa problemima.

Anastasija je otvoreno pričala o mnogim temama koje godinama zanimaju javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je na početku istakla da uživa u lepim promenama koje su joj se dogodile ove godine.

"Kod mene nema skandala, ničega, ja sam vrlo oprezna što se toga tiče. Mislim da sijam trenutno! Kad se dosta lepih stvari dešava čoveku, to se vidi na njemu! Posao, ljubav... Sve je tu", rekla je Anastasija, pa se osvrnula i na probleme i načine na koje se sa njima nosi:

"Iznerviram se kad nešto nije onako kako sam planirala. Izgorim, al' me prođe! Ništa ne radim ofrlje, na brzinu, želim da sve bude kako treba. Kanališem bes tako što se izjadam prijateljima i porodici", navodi mlada pevačica, kako prenosi "Blic".

Ona je prokomentarisala predstojeći odmor sa dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i planove za budućnost kada je posao u pitanju.

"Uskoro izbacujem jedan duet, muško-ženski. Snimamo spot pre nego što odem na odmor. Jedva čekam da moja publika vidi šta sam spremila. Idem uskoro na putovanje. Kažete Ibica? Ja se ne sećam da sam izjavila da idem na Ibicu, al' dobro", rekla je Anastasija.

Pevačica je počela da nastupa širom Evrope, a sada je opisala kako je došlo do toga.

"Prelomila sam samo, rekla sam sebi da moram i da nastupam, pored toga što snimam pesme i spotove. To je sastavni deo ovog posla. Sve to čini jednu pevačicu. Može da se zaradi lepo i od pevanja i od biznisa drugih. I jedno i drugo, samo ako radite posao kako treba, ako ste posvećeni", ispričala je Anastasija.

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na svom 24. rođendanu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.