Anabela Atijas
Anabela Atijas Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica je otkrila da uživa u novoj životnoj ulozi.

Anabela Atijas postala je baka, kada je njena starija ćerka Luna dobila naslednicu Miu.

„Iskreno, mislim da me ta ludačka ljubav od kada je Mia došla, pokreće iz dana u dan, podmlađuje me. Ja kada sam sa njom se non-stop smejem, toliko se radujem svemu i svakom susretu sa njom. U kakvom god da sam raspoloženju zbog nje se dižem, cvetam kao ruža bukvalno“, istakla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim što je unuka motiv za osmeh na licu, pevačicu je podstakla da nastavi da niže uspehe u karijeri, te kako priznaje planova ima na pretek.

„U svakom smislu me motivisala, što više radim na sebi biću njoj bolja baka. Ne mora ništa da se zaustavi, osećam se super i smatram da imam još puno toga da pokažem. Već sam nešto snimila i uskoro ću da objavim“, otkrila je Anabela, te se prisetila perioda kada je bila deo Funky G grupe sa kojom je stekla neverovatnu slavu.

„To je išlo uz nas, evo baš sam pre neki dan gledala stare spotove, toliko su dobri i jaki spotovi, sve je na nivou nekako, mada bili su to poprilično veliki budžeti, dok se danas to može za mnogo manje para“, rekla je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO: Aleksandra Bursać o obradi dueta „Cipele“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.