Milica Pavlović i Ana Nikolić Foto:Antonio Ahel/ATAImage/G.G./ATAImages

Milica i Ana sukobile su se oko pesme "Provereno" pre više od mesec dana, a rat između koleginica ne jenjava.

Milica Pavlović je na poslednjem albumu, između ostalih, otpevala i pesmu „Provereno“. Međutim, ubrzo se pojavio demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ

Ništa ne bi bilo sporno da Ana pesmu nije predstavila kao „svoj novi hit“.

Kolegnice su se sukobile oko ove pesme, koja je nakon skandala postala posebno slušana.

Rat pevačica je trebalo da se nastavi i na sudu, ali Milica je nedavno odustala od optužbe.

„Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l’ ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema“, rekla je Ana.

Zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila:

„Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje… A onda, kad joj ja sročim tri rečenice… u rikverc će da ide“, nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za „Ekskluzivno“.

„Sve me je to jako povredilo… Iako smo se malo odmakli od svega toga, i dalje mi je neverovatno da neko tako bezobrazno i pred očima kompletne javnosti želi da prisvoji pesmu na koju nema apsolutno nikakva prava. U početku sam mislila da je sve slučajnost i neka vrsta propusta, ali kako je vreme odmicalo, shvatila sam da je zapravo reč o nameri. Iako sam htela da slučaj predam pravosudnim organima, na kraju sam se predomislila. Ne želim sebe da dovodim u situaciju da budem okružena negativnim stvarima, pričama, okolnostima, već da uživam u svemu lepom što mi se dešava. Tako sam i našla snage da sve oprostim“, ispričala je Milica za „Story„.

 BONUS VIDEO: Milica Pavlović o partneru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.