Ana Franić Beograd Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ana Franić je uputila šaljivu poruku Mirjani Karanović na račun njenog izgleda i zategnute linije, što je izgleda nije ostavilo ravnodušnom.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je Mirjana Karanović podelila fotografiju sa mora gde na zalasku sunca pozira naga, silueta je pokazala njeno vitko i zategnuto telo.

Mirjana zahvaljujući redovnoj fizičkoj aktivnosti ima liniju na kojoj joj zavide mnogo mlađe dame, a popularna glumica mnoge je inspirisala da i sami počnu da treniraju.

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

Nakon ovog posta su počele samo pohvale da se nižu, na osnovu njenog izgleda. Očigledno je i njena koleginica bila oduševljena ovom fotografijom, kada nije izostala šala.

Ana Franić glumica i njena koleginica je uputila šaljiv komentar : „Pre svega da se izvini što vežba ko zmaj i ima telo kao devojka i to da nam se izvinjava onoliko puta koliko napravi serija na treningu.“

Ovaj post je Miri očigledno prijao i dobro nasmejao, kada je postavila na svoj story sa takođe šaljivom naznakom: „Pa kako bez Mire“

Foto: Instagram/mirjanakaranovic

 

Evidentno je da i koleginice mlađe od nje pridaju značaj njenom sadašnjem zategnutom telu kao i volji za treninzima koji su vrlo intezivni, dok je pohvalama ohrabruju da tako i nastavi.

Glumica redovno vežba i često svoje naporne treninge podeli na društvenoj mreži.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)