Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica dogovorila solistički koncert u "Sava" centru 7. oktobra, iako se još uvek ne zna da li će u tom periodu i dalje važiti zabrana okupljanja ljudi zbog koronavirusa u zatvorenom prostoru.

PROČITAJTE JOŠ

Ana Bekuta odlučila je da nastavi niz svojih tradicionalnih koncerata, pa je i ove godine zakazala u „Sava“ centru 7. oktobra, što stoji i U zvaničnom saopštenju na sajtu poznate dvorane. Iako se još uvek ne zna kada će se moći odžavati manifestacije ovakvog tipa, budući da su u Srbiji aktuelne mere predistrožnosti zbog velikog broja zaraženih Covidom 19, pevačica je rešila da osigura svoj termin, pa kako joj bude. Ukoliko u oktobru bude važila zabrana okupljanja više ljudi, folkerka će beogradski nastup lako otkazati ili pomeririti za neki drugi termin.

Bekuta je inače 35 godina na muzičkoj sceni i može se pohvaliti brojnim prizanjima za svoj višegodišji rad. Ona od 2011. godine tradicionalno priređuje velike solističke koncerte u dvorani „Sava“ centra. Iza sebe ima  čak 18 snimljenih albuma, sa kojih se izdvajaju brojni hitovi poput „Kralj ponoći“, „Treba vremena“, „Brojanica“, „Crven konac“, Veseljak“, „Rano moja“ i drugi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)