Ana Bekuta Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ove subote održano je spektakularno finale emisije "Zvezde Granda" u kome je pobedu odneo Nermin Handžić koji je bio ubedljivi favorit publike osvojivši najveći broj SMS glasova.

Svi mentori čestitali su mladoj zvezdi na trijumfu, ali i ostalim takmičarima koji su se, prethodnih devet mesecvi,  borili za ovu laskavu titulu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva dana nakon završnice, oglasila se i Ana Bekuta čija je kandidatkinja Sandra Mladenović zauzela visoko treće mesto, dok je Tamara Živković ispala nakon prvog preseka glasova, i sumirala svoje utiske.

Na kraju svake sezone osećam se kao razredna koja je u život ispratila mlade ljude koji će ulepšati svet i muziku. Tako je bilo i preksinoć, 25.06.2022. Svim kandidatima, pogotovo mojim devojkama, želim najlepšu moguću karijeru i da ih zaobiđe svako zlo koje nosi život na estradi. Svaki komentar koji sam ove sezone dala kandidatima bio je upućen iz najbolje moguće namere, jer smatram da se i takvi komentari moraju čuti u današnje vreme. Svima koji ove sezone nisu uspeli da prođu u finale želim da probaju opet. I opet. I opet. Kada nešto želite, nikad nemojte odustati. I deco, radujte se poslu i životu koji je pred vama“, ponosno je istakla Bekuta koja je pohvalila čitavu organizaciju i Sašu Popovića bez koga ovaj šou ne bi bio tako uspešan.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta peva i kad joj je najteže: Smogla snage da izađe na binu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)