Ana Bekuta Zvezde Granda
Ana Bekuta Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ana Bekuta jedna je od retkih pripadnika estradne scene koji uspevaju da održe dugogodišnja prijateljstva, a mnoga od njih prešla su u kumstva.

Naime, Ana i njena koleginica Mira Škorić kume su duže od 30 godina, a Ana je zaslužna i za Mirinu karijeru, budući da je na samom početku Škorićeva mogla učiti od nje.

PROČITAJTE JOŠ:

„Upoznale smo se na festivalu ‘Raspevana jesen’ i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom ‘Anabe’ i povukla i mene sa sobom. Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo“, ispričala je Mira za Grand Online.

Mira Škorić Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Ana Bekuta je bila Miri venčana kuma, a snimile su i dva dueta od kojih jedna pesma nosi simboličan naziv „Kumina pesma“.

Interesantno je da je Bekuta u duhovnom srodstvu i sa koleginicom Sonjom Mitrović Hani, koja joj je velika podrška u spremanju kandidata za „Zvezde Granda“.

Inače, društvenim mrežama kruži fotografija ove tri pevačice iz 1995. godine sa svadbe Škorićeve.

Ana je takođe bila krštena kuma i pokojnoj koleginici Merimi Njegomir.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kada je Merima preminula, Bekuta je bila neutešna.

„Merima i ja nismo bile estradne drugarice, bile smo prave drugarice. Jedan lepi događaj u njenom životu zauvek nas je spojio i između nas satkao vezu koja je neraskidiva, čak i ako se ne bismo stalno čule i pile kafu. Beskrajno sam tužna što je više nema. Moraću da postanem tvoj obožavalac i provodim noći gledajući tvoje snimke. Hvala ti“, glasio je potresni govor Ane Bekute na komemoraciji Merime Njegomir.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta u hit stajlingu na snimanju „Zvezda Granda“

 

 

Komentari

Svi komentari (0)