Amber Herd i Džoni Dep Foto:Tanjug/AP Photo/Steve Helber/Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Buran razvod koji je pratio ceo svet nazivaju "suđenjem decenije".

Amber Herd ulaže žalbu u čak 16 tačaka na prethodno donesenu presudu, prenose strani mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje nisu uspeli da se slože čak ni oko lokacije suđenja. Naime, suđenje je održano u Ferfaksu na Floridi, po Džonijevoj želji jer se tamo štampa „Vašington post“ u kome su izneseni navodi o zlostavljanju. Ipak, ova odluka se Amber i njenom timu nije dopala.

Dodatno, njen advokatski tim smatra da nije bilo dovoljno jasnih dokaza o njenoj zlonameri, što je jedan od uslova koji moraju biti ispunjeni da bi neko bio osuđen za klevetu.

Amber nije zadovoljna ni iznosom koji je glumcu naložen da joj plati za klevetu. Ona i njen tim smatraju da je cifra od dva miliona dolara „neprihvatljiva“.

Njen tim advokata smatra da nije u skladu sa zakonom to što je odluka suda doneta na osnovu njenih ranijih izjava. Prema njima, trebalo je da se sudi samo na osnovu pomenutog članka u Vašington postu, gde Herdova nije pomenula Depa po imenu, pa smatraju da nije bilo osnova da dobije slučaj na sudu.

Podsetimo, nakon burnog procesa odluka suda je otišla u korist Džonija Depa, po kojoj bi Amber Herd trebalo da mu isplati 15 miliona dolara. Kako se spekuliše, ovo je glumici donelo niz problema jer nema sredstva kojim bi bivšeg supruga ispalatila.

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih razvoda

Komentari

Svi komentari (0)