Amar Gile o potapanju splava: Nismo mogli da izađemo, prepao sam se baš VIDEO

Showbiz 24. okt. 202122:28
Podeli:

Pevač Amar Gile Jašarspahić jedna je od traženijih izvođača, a u razgovoru za Nova.rs ispričao je detalje nezgode koje ju nedavno doživeo na jednom nastupu.

Pročitajte još:

Nakon što je Gile otpevao prvi blok, splav na kojem je nastupa je počeo da tone, stolovi padaju, a gosti u panici žurili da napuste splav.

„Moram priznati da sam se prepao baš. Kako sam pevao u jednom trenutku sam počeo da se naginem i mislio sam da mi nije dobro. Video sam da su stolovi počeli da padaju, a onda je narod u panici nagrnuo na vrata da izađu, tako da nismo mogli da izađemo odmah,. jer je baš bilo mnogo ljudi na vratima. Stajao sam sa obezbeđenjem i mislio ‘Bože moj, ako umrem – umrem'“ , otkrio je Gile i dodao:

„Najjača scena je svakako bila kada sam video klavijaturistu koji je zgrabio klavijaturu i sa njom beži. Voli više klavijaturu nego sebe. Na kraju hvala Bogu nije potpuno, samo je pukao na jednu stranu i to je to. Nastup smao naravno odložili.

Ističe da je posao pevača jako zahtevan i težak te d aje tokom karijere često doživljavao ružne scene.

„Dešavalo se svašta. Ovaj posao je težak jer imam svakakvih budala oko nas. Bilo je mnogo ružnih scena i uvreda roditelja i svega“, otkrio je pevač.

Amar Gile Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Oduvek je važio za miljenika među lepšim polom, ali ističe da je obazriv i kada su one u pitanju jer su „spremne na sve“.

„Uvek će biti žena oko nas, ima ih svakakvih. Tako da moramo biti pažljivi jer su danas žene gore nego muškarci. Sprmen su sve“, ističe on.

Gile je otkrio i sve o novim pesmama kojima će uskoro obradovati publiku, ali i otkrio sa kojom koleginicom priželjkuje duet. Ceo razgovor pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Milica Todorović se skinula usred emisije, pa zanjihala kukovima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar