Aleksandra Prijović, Aleksandra Živojinović, Prija Lafajet, Lafayette, kabare, klub, Beton hala, Tv Happy, proslava, žurka
Aleksandra Prijović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Poznata pevačica otkrila je kakva je kad sedne za volan.

Aleksandra Prijović vožnju je položila malo pre trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kasno sam položila, par meseci pre trudnoće. Kupila sam odmah auto i krenula sam da vozim i stalno sam želela da vozim. Međutim, ostala sam trudna i nisam uopšte želela da rizikujem tada i da vozim. Tako da sam tek posle porođaja nastavila i volim da vozim“, kaže Aleksandra.

Iako nema mnogo vozačkog iskustva za nju kažu da se dobro snalazi za volanom.

„Kažu da sam fenomenalan, ja nekako opušteno vozim, nisam od onih koji se približe volanu i budu zgrčeni. I drugi kažu da sam dobra“, dodaje pevačica.

Prijovićevu je nedavno zaustavila i policija.

Aleksandra Prijović Jahorina Muzički festival
Aleksandra Prijović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Policija me je prvi put zaustavila pre jedno dve, tri nedelje, javila sam se na telefon. Nije mi bio spojen telefon na blutut kao što je uvek i javila sam se na telefon samo da kažem ‘Ne mogu da pričam sada, čujemo se posle’, i samo što sam se javila, policija me je zaustavila“, govori Aleksandra sada kroz smeh za „Telegraf.rs“.

Kako kaže, nekada se dešava da je policija prepozna pa neće da joj napiše kaznu, ali ona to ne prihvata.

„Rekla sam ‘Odmah piši’. Dešava se kada te neko prepozna ili voli tvoje pesme da te nekad i puste. Ja sam rekla ‘Molim te mi napiši, zaslužila sam’. Stvarno je napisao kaznu. Još je nisam platila, zaboravila sam“, kaže ona.

Njen suprug Filip Živojinović je čest gost na njenim nastupima, a osim toga joj je i velika podrška u poslu.

„Voli da dolazi na moje nastupe i nije mu dosadno. Sada bio na putu i vratio se prekjuče i uglavnom ga i nema jer po ceo dan nešto radi i ima sastanke, pa kad imam neki nastup blizu, on i krene. Uglavnom voli da ostane sa sinom. Zna da pohvali, ali on mi je najveći kritičar. Uvek nešto oko pesama, repertoar, pa me pita zašto nisi pevala neku pesmu koju mi je rekao. Uglavnom kaže ‘To je trebalo da ubaciš u repertoar’, pa me oko toga kritikuje. Ali ga slušam i onda za sledeći put uradim tako kao što mi je rekao“, kazala je Aleksandra Prijović u intervjuu.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)